Margolcia -madrze napisalas..:)))))
Margolcia -madrze napisalas..:)))))
Merikana, ja Ci radze wyluzuj, poczytaj forum, wpisy Geronimo a przekonasz sie ze z niego jest bardzo fajny gość, pomocny i miły, zaden Adonis! Nie mozna nikogo osądzać po ilosci zon, męzów czy kochankow. Tobie sie udało i daj Boze zeby na jednym sie skonczyło.
Nie wiem czy mądrze Reniu, ale to co napisala Marikana jest wstrętne, lubie Geronimo jak mniemam wiekszość na tym forum, w zadne ploty i waśni nigdy sie nie mieszał. Merikana nawet nie raczyła zapoznac sie z wpisami, poznac troche ludzi, tylko tak po chamsku. Ja moze polece, ale mam zamiar agitowac jej posty i juz.
Myślisz Geronimo, że mieć męża, a nawet 4 to marzenie każdej kobiety?
Bo inaczej krew ją zalewa.
Takiej teorii jeszcze nie slyszałam.
bo to niedobre kobiety byly ha ha
Bez przesady.Kazdy ma diabla za skora
Marzenia marzeniami.masz to sie meczysz,nie masz tez sie meczysz ha ha
Nie wiem czy mądrze Reniu, ale to co napisala Marikana jest wstrętne, lubie Geronimo jak mniemam wiekszość na tym forum, w zadne ploty i waśni nigdy sie nie mieszał. Merikana nawet nie raczyła zapoznac sie z wpisami, poznac troche ludzi, tylko tak po chamsku. Ja moze polece, ale mam zamiar agitowac jej posty i juz.
Jacy ludzie sa czepliwi, na prawde, tak sie lubia czepiac, o byle co.....
Jezus, znowu mnie krew zalala, ale zrobilam 10 przysiadow i mi przeszlo :D
Myślisz Geronimo, że mieć męża, a nawet 4 to marzenie każdej kobiety?
Bo inaczej krew ją zalewa.
Takiej teorii jeszcze nie slyszałam.
Ja chce miec 8 Jak Liz Taylor, hahaha!
No tak, takich z forsą i z klejnotami. Myślę raczej o błyskotkach, nie o zawartości spodni. Chociaz to "nie przeszkadza" w związku ;-)))
Niechby mieli wszystkie te walory, co mi tam i jeszcze zeby umieli gotowac i sprzątac bez gderania