Miłość jest ślepa

13 grudnia 2014 14:16 / 4 osobom podoba się ten post
reanata

Margolcia -madrze napisalas..:)))))

Nie wiem czy mądrze Reniu, ale to co napisala Marikana jest wstrętne, lubie Geronimo jak mniemam wiekszość na tym forum, w zadne ploty i waśni nigdy sie nie mieszał. Merikana nawet nie raczyła zapoznac sie z wpisami, poznac troche ludzi, tylko tak po chamsku. Ja moze polece, ale mam zamiar agitowac jej posty i juz.
13 grudnia 2014 14:16 / 5 osobom podoba się ten post
margolcia

Merikana, ja Ci radze wyluzuj, poczytaj forum, wpisy Geronimo a przekonasz sie ze z niego jest bardzo fajny gość, pomocny i miły, zaden Adonis! Nie mozna nikogo osądzać po ilosci zon, męzów czy kochankow. Tobie sie udało i daj Boze zeby na jednym sie skonczyło.

Nie czytałam wpisu marikany, bo juz nie zdążyłam, ale po waszych postach domyślam się zawartości.
Rozmawiałam z Geronimo, to bardzo miły, dobry człowiek i nie wywyższa się, pomimo,że miałby ku temu powody.
Ludziom się czasem różnie w życiu układa, bywają takie niespokojne duchy, które gna w różne miejsca. Ja akurat takich ciekawych, niebanalnych ludzi bardzo cenię. Nawet jego pseudonim mówi o wolnej duszy Indianina. I ma prawo żyć, tak jak chce  i  z kim chce.
Jak dla mnie to mógłby miec harem, zwisa mi to, dopóki jako człowiek ma mój szacunek.    
13 grudnia 2014 14:23 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Nie wiem czy mądrze Reniu, ale to co napisala Marikana jest wstrętne, lubie Geronimo jak mniemam wiekszość na tym forum, w zadne ploty i waśni nigdy sie nie mieszał. Merikana nawet nie raczyła zapoznac sie z wpisami, poznac troche ludzi, tylko tak po chamsku. Ja moze polece, ale mam zamiar agitowac jej posty i juz.

Margolcia -madrze napisalas..:)))))
Margolcia nie uczestniczylam w wymianie postow w tym topiku,dopiero teraz nadrabiam zaleglosci,stwierdzilam ze nie ma sensu klocic sie wiatrakiem,ale przyszedl twoj post-wiec moglam podpiac sie pod ciebie-:)))))
13 grudnia 2014 16:29 / 3 osobom podoba się ten post
albo to ha ha ha

http://youtu.be/d5epfEBXKNc
13 grudnia 2014 16:36 / 4 osobom podoba się ten post
Jacy ludzie sa czepliwi, na prawde, tak sie lubia czepiac, o byle co.....
Jezus, znowu mnie krew zalala, ale zrobilam 10 przysiadow i mi przeszlo :D
13 grudnia 2014 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
Myślisz Geronimo, że mieć męża, a nawet 4 to marzenie każdej kobiety?
Bo inaczej krew ją zalewa. 
Takiej teorii jeszcze nie slyszałam.
13 grudnia 2014 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Marzenia marzeniami.masz to sie meczysz,nie masz tez sie meczysz ha ha
13 grudnia 2014 17:52 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

bo to niedobre kobiety byly ha ha 
Bez przesady.Kazdy ma diabla za skora

Tak, tak Orim, ładnie to  napisałeś - każdy, bo nie każda )
Ja na ten przykład jestem łagodna jak baranek i potulna jak cielę."-)) 
13 grudnia 2014 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Marzenia marzeniami.masz to sie meczysz,nie masz tez sie meczysz ha ha

Nie męczę się. Sobie żyję )
13 grudnia 2014 17:57 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

No jakbyś TY !!!  "poleciała" to chyba by mi ser przestał smakować ;-/////
13 grudnia 2014 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Jacy ludzie sa czepliwi, na prawde, tak sie lubia czepiac, o byle co.....
Jezus, znowu mnie krew zalala, ale zrobilam 10 przysiadow i mi przeszlo :D

Jolek, obawiam się, że z naszym forum osiągniesz świetną figurę i dobrą kondycję - hehehe ;-)))
13 grudnia 2014 18:02 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Ja chce miec 8 Jak Liz Taylor, hahaha!
13 grudnia 2014 18:03 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Ja chce miec 8 Jak Liz Taylor, hahaha!

No tak, takich z forsą i z klejnotami. Myślę raczej o błyskotkach, nie o zawartości spodni. Chociaz to "nie przeszkadza" w związku ;-)))

13 grudnia 2014 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No tak, takich z forsą i z klejnotami. Myślę raczej o błyskotkach, nie o zawartości spodni. Chociaz to "nie przeszkadza" w związku ;-)))

Niechby mieli wszystkie te walory, co mi tam i jeszcze zeby umieli gotowac i sprzątac bez gderania
13 grudnia 2014 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Niechby mieli wszystkie te walory, co mi tam i jeszcze zeby umieli gotowac i sprzątac bez gderania

No to Ci życzę tych 8, a co !!!