Noooooo,z takim podejściem to faktycznie:(Kłopot?Czy to zaraz musi byc kłopot????
Noooooo,z takim podejściem to faktycznie:(Kłopot?Czy to zaraz musi byc kłopot????
Moja inna koleżanka zakochała się w wieku 47 lat w rozwiedzionym policjancie. Jak ją zapytałam po co jej taki kłopot,to ona mi odpowiedziała,że to może ostatnie jej podrygi przed starością,trzeba wykorzystać okazję :):)
No ale drą koty równo,takiej miłości to bym nie chciała za nic na świecie.
Moja inna koleżanka zakochała się w wieku 47 lat w rozwiedzionym policjancie. Jak ją zapytałam po co jej taki kłopot,to ona mi odpowiedziała,że to może ostatnie jej podrygi przed starością,trzeba wykorzystać okazję :):)
I czegoś takiego nigdy nie zrozumiem. Mieć po to tylko, żeby się nazywał że mam ?? Bez sensu. Ale są kobiety, które muszą !!! mieć faceta. Za wszelką cenę.
Policjant i to tego rozwiedziony to ciężki materiał na męża. Ja miałam też męża policjanta,który brak wyżycia w pracy rekompensował sobie w domu. Wierzyłam, że się zmieni.Ale byłam ślepa. Na szczęście odcięłam od niego pępowinę i razem z dziećmi zaczęłam wszystko od nowa.Boże jak mi jest teraz dobrze.
No ale jak na niego popatrzyłam jak go posłuchałam to sobie pomyślałam,że nic dziwnego,że nasz policja leci na łeb jak takich idiotów ma w swoich szeregach...
Ja wszystkie mundury skreśliłam na samym początku. Faceci mają niestety zryte berety równo.
Jezu, Ivanilia, mundury skreślone, jak pozostałym sprawdzisz zdolność kredytową, stan konta i biku, to już nikt nie zostanie:))
Siedź w domciu i kochaj męża. Masz to Ci wystarczy, nie bądź pazerna bo stracisz to co masz ;-)))) Co Cię tak na lewizny ciągnie Andrea ???