A mnie się śnił pies - mój własny, który na mnie warczył, szczerzył zęby, i wydawał się niezrównoważony.. Obudziłam się z niefajnym uczuciem.
A mnie się śnił pies - mój własny, który na mnie warczył, szczerzył zęby, i wydawał się niezrównoważony.. Obudziłam się z niefajnym uczuciem.
Cicho być ..... jak popiszesz dziś jeszcze trochę to do 4100 dolecimy ... a co ? nie wolno ?....wolno :))))))
za demokracja to ja od czasu do czasu byl .....hihi pisz co chcesz i gdzie chcesz
Gratuluję 4030 okrągłego , polubionego posta !!!!:)))))))))))
malo ha ha ciagle malo hihi I co mi tam zagladasz ??? hihi
Ty tylko " cytaj " a nie " cytuj "..... resztę ja załatwię :)))))))))
a bo mnie sie pokielbasilo ha ha A wlasnie biala polska kielbasa za mna chodzi.Jak baba w ciazy mam zachciewajki ha ha
wypij skrzynke fpiffka... mocz,mocze,moczow,moczami i .... lulu.......hahhahhahhaaa
Miałam dzisiejszej nocy kilka snów i każdy pamiętam.
Nie mogę wam ich opisać bo będziecie się śmiać i też dlatego, że za dużo mówią o mojej duszy i twarzy bez codziennych masek...
Powiem tylko, że ten pierwszy był bardzo uspokajający, taki opowiadający o tym czego najbardziej bym chciała :) Czasem miewam prorocze sny, być może ten jest właśnie taki.
Mi się dzisiaj śniło, że nosiłam na szyi, zawieszony na sznurku znicz cmentarnych... Dziwny sen, co?