Sennik

11 sierpnia 2014 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Właśnie nie. Doceniam to, że ewentualnie poddał w wątpliwość moje słowa i sprawdził. I mężczyzna potrzebuje wiedzieć na czym stoi gdy planuje coś więcej niż jedna noc lub okazjonalną kochankę. Ja mam tak samo. Więc jesteśmy siebie warci :)

Lenka ja tam radzę ufać ale sprawdzać ,żeby się później nie rozczarować. 
11 sierpnia 2014 17:51 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Eeeee już mówiłam,że zdesperowana nie jestem, hazardzistką nie jestem ,wolę spokojnie soebie czekać,mam jeszcze trochę czasu :))

Chyba sie nie rozumiemy.Jesli komus kogo poznasz bedzie przeszkadzala twoja czy jego przeszlosc to zawsze bedzie to stalo miedzy wami.W tym wieku kazdy ma przeszlosc.No chyba ze adoptujesz sobie faceta ze zlobka hihi.Jesli nie potraficie zyc tym co was laczy obecnie a zaczniecie grzebac to nie potrwa to dlugo i tak jak Lenka pisze sezon na zlamane serca trwa i mozecie oglosic ze wlasnie zostal otwarty.Zyjecie i kochacie sie od dzis a nie od wczoraj O to mi chodzi
11 sierpnia 2014 17:53
katka30

Lenka ja tam radzę ufać ale sprawdzać ,żeby się później nie rozczarować. 

A nie widzisz w tym sprzecznosci ??? Ufam ci ale musze to sprawdzic.To beda ze soba jak ty ze swoim bankiem Ufaja ci i cie kochaja ale sprawdzic cie musza
11 sierpnia 2014 17:54
No jakos madrze gada ten Orim....jakby nie facet, a moze te wasy to przebranie;))))
11 sierpnia 2014 17:57 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

A nie widzisz w tym sprzecznosci ??? Ufam ci ale musze to sprawdzic.To beda ze soba jak ty ze swoim bankiem Ufaja ci i cie kochaja ale sprawdzic cie musza

Orim! Jak człowiek już kilka razy się przejechał to musi sprawdzać! Po co później płakać nad rozlanym mlekiem? A faceci mają nieraz świetny bajer! Takie jest moje zdanie. Nie będę generalizować ,że wszyscy ,ale często się tak zdarza! Ja już kilka razy tgo doświadczyłam.
11 sierpnia 2014 17:58
ziolkowa

No jakos madrze gada ten Orim....jakby nie facet, a moze te wasy to przebranie;))))

Bo ja jak komus ufam to slepo.Nie wazne ze mozna sie sparzyc na tym .A jak to zaufanie zostanie podeptane to go juz nie ma i nie bedzie nigdy.
11 sierpnia 2014 18:03 / 1 osobie podoba się ten post
katka30

Orim! Jak człowiek już kilka razy się przejechał to musi sprawdzać! Po co później płakać nad rozlanym mlekiem? A faceci mają nieraz świetny bajer! Takie jest moje zdanie. Nie będę generalizować ,że wszyscy ,ale często się tak zdarza! Ja już kilka razy tgo doświadczyłam.

A kobiety sa modrzejsze teraz i bajer to dobry jak chce sie sztachete z plotu wyrwac.Tak jak mowie albo wierzysz albo sprawdzasz.Jest cos takiego jak czas a on pokaze wszystko.Naciskanie sprawdzanie prowadzi do nastepnych watpliwosci itd.Bo jak kogos mial (miala) to rodzi sie pytanie dlaczego nie ma jak juz wiesz laczego tak jest to sie zastanawiasz jak bedzie z toba Mozna ciagnac bez konca takie wywody a to nie daje zyc ani ukladac sobie zycia
11 sierpnia 2014 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

A kobiety sa modrzejsze teraz i bajer to dobry jak chce sie sztachete z plotu wyrwac.Tak jak mowie albo wierzysz albo sprawdzasz.Jest cos takiego jak czas a on pokaze wszystko.Naciskanie sprawdzanie prowadzi do nastepnych watpliwosci itd.Bo jak kogos mial (miala) to rodzi sie pytanie dlaczego nie ma jak juz wiesz laczego tak jest to sie zastanawiasz jak bedzie z toba Mozna ciagnac bez konca takie wywody a to nie daje zyc ani ukladac sobie zycia

Zgadzam się z Tobą ,że czas pokaże! Tylko dla niektórych nie warto marnować czasu!
11 sierpnia 2014 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
katka30

Zgadzam się z Tobą ,że czas pokaże! Tylko dla niektórych nie warto marnować czasu!

No tak jest wiele takich kobiet hihi to chcialas powiedziec ha ha Nie ma innej metody a sprawdzanie to brak zaufania a brak zaufanie to koniez zwiazku
11 sierpnia 2014 18:09 / 4 osobom podoba się ten post
Ale Orim, bezgranicznie ufać nie dam rady. Sorry, nie mam siły. Ja chcę i wymagam, żeby mężczyzna odpowiedział mi szczerze na pytania o przeszłość. Rozwód, dzieci to nie problem. Ale problem powstanie gdy albo opowie mi (lub nie) mijając się z prawdą lub umniejszając swoje "zasługi". A w tym wypadku dostalam satysfakcjonujące odpowiedzi (czyt. prawdziwe), ale mimo wszystko podskórnie coś mi nie gra.
Poza tym denerwuje mnie cholernie jak ktoś mi mówi "a co ty masz do stracenia? nie masz dzieci, nie musisz uważać kogo przyprowadzasz". G.wno prawda. Mam to samo do stracenia co każda inna kobieta: serce. Więc zanim jakiś mężczyzna odnajdzie do niego drogę, to wolę wiedzieć wcześniej. Tak, jestem królową śniegu. Tak, jestem suką i zołzą. Tak, lubię się zabawić. Tak, trudno ze mną wygrać. I tak: jestem kobietą, która nie chce być okłamywana i która da tyle samo ile otrzyma.
I wreszcie jeśli facet pokona zasieki, miny i pułapki to znajdzie drugie, łagodniejsze moje oblicze.

11 sierpnia 2014 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Ale Orim, bezgranicznie ufać nie dam rady. Sorry, nie mam siły. Ja chcę i wymagam, żeby mężczyzna odpowiedział mi szczerze na pytania o przeszłość. Rozwód, dzieci to nie problem. Ale problem powstanie gdy albo opowie mi (lub nie) mijając się z prawdą lub umniejszając swoje "zasługi". A w tym wypadku dostalam satysfakcjonujące odpowiedzi (czyt. prawdziwe), ale mimo wszystko podskórnie coś mi nie gra.
Poza tym denerwuje mnie cholernie jak ktoś mi mówi "a co ty masz do stracenia? nie masz dzieci, nie musisz uważać kogo przyprowadzasz". G.wno prawda. Mam to samo do stracenia co każda inna kobieta: serce. Więc zanim jakiś mężczyzna odnajdzie do niego drogę, to wolę wiedzieć wcześniej. Tak, jestem królową śniegu. Tak, jestem suką i zołzą. Tak, lubię się zabawić. Tak, trudno ze mną wygrać. I tak: jestem kobietą, która nie chce być okłamywana i która da tyle samo ile otrzyma.
I wreszcie jeśli facet pokona zasieki, miny i pułapki to znajdzie drugie, łagodniejsze moje oblicze.

Teraz przeczytaj to wszystko ale odnosnie faceta.
Ja nie mowie ze masz wiecej czy mniej do stracenia.Posiadanie dzieci.lub ex nie podnosi poziomu strat - tak to nazwijmy.Tylko nie przegnij ze sprawdzaniem bo ktos nie musi lubiec jak mu sie z zyciorysie szpera.Ty tez tego nie lubisz.
Wiec poznam pana w styczniu na tej typowo polskiej imprezie albo pokazesz tylko zdjecia.Ja ci zycze tego pierwszego.
11 sierpnia 2014 18:27
ORIM

Teraz przeczytaj to wszystko ale odnosnie faceta.
Ja nie mowie ze masz wiecej czy mniej do stracenia.Posiadanie dzieci.lub ex nie podnosi poziomu strat - tak to nazwijmy.Tylko nie przegnij ze sprawdzaniem bo ktos nie musi lubiec jak mu sie z zyciorysie szpera.Ty tez tego nie lubisz.
Wiec poznam pana w styczniu na tej typowo polskiej imprezie albo pokazesz tylko zdjecia.Ja ci zycze tego pierwszego.

Nie wiadomo czy go poznasz. Jeśli jego zapał nie ostygnie po ponad 3miesięcznym moim pobycie w De to poznasz. A jeśli rozejdzie się po kościach, to tym lepiej bo nie było warto.

11 sierpnia 2014 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
jezeli Lena potrzebuje lub chce juz stabilnosci to dobrze robi sprawdzajac,trudno wiazac sie w tym wieku na stale jezeli o drugiej osobie nic sie nie wie albo wie niewiele.Ile dziewczyn majac lat 20 lub troche wiecej zwiazalo sobie zycie i czasami bardzo trudno bylo je na nowo poukladac bo facet byl draniem;tym bardziej trudno wejsc w nowy zwiazek majac juz jakies doswiadczenia niezbyt przyjemne i bedac troche starsza nastolatka.Lena sprawdz-to moje zdanie
11 sierpnia 2014 18:46 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Nie wiadomo czy go poznasz. Jeśli jego zapał nie ostygnie po ponad 3miesięcznym moim pobycie w De to poznasz. A jeśli rozejdzie się po kościach, to tym lepiej bo nie było warto.

no i gitara jak powiedzial pan ktorego spotkalas na spacerku ha ha
11 sierpnia 2014 18:57 / 3 osobom podoba się ten post
siwa

jezeli Lena potrzebuje lub chce juz stabilnosci to dobrze robi sprawdzajac,trudno wiazac sie w tym wieku na stale jezeli o drugiej osobie nic sie nie wie albo wie niewiele.Ile dziewczyn majac lat 20 lub troche wiecej zwiazalo sobie zycie i czasami bardzo trudno bylo je na nowo poukladac bo facet byl draniem;tym bardziej trudno wejsc w nowy zwiazek majac juz jakies doswiadczenia niezbyt przyjemne i bedac troche starsza nastolatka.Lena sprawdz-to moje zdanie

a tobie tez sie zaraz dostanie.nastepny inspektor sledczy ha ha Cos przerobie w twojej wypowiedzi to moze zobaczysz ze sprawdzanie nic nie daje a tylko prowadzi do braku zaufanie.Ilu chlopakow trafilo majac 20 lat lub troche wiecej ,zwiazalo sobie zycie myslac o domu i dzieciach i czasami jest im bardzo trudno na nowo cos poukladac bo dziewczyna byla ostatnia dziw..ą tym bardziej ......itd.I co podoba ci sie ???? Jak z takiego punktu ktos zacznie startowac w ukladaniu sobie zycia to niech lepiej bzykna sie okazjonalnie dla sportu.Nikt do nikogo nie bedzie mial pretensj ani potrzeby sprawdzania.JESZCZE RAZ : uczucia,zwiazki to nie CIA.Trudno tak jest i bylo od wiekow.Musisz zaryzykowac uczucia aby je otrzymac i wspolnie je utrzymywac