A mnie sie dzisiaj śniło że ktoś mi sie do łóżka wpychał z prawej strony.. Dziadek wstał i pyta dobrze dzisiaj spałaś?- Nein- odpowiadam. Und ich auch- odpowiada dziadek.. i co wy na to?
A mnie sie dzisiaj śniło że ktoś mi sie do łóżka wpychał z prawej strony.. Dziadek wstał i pyta dobrze dzisiaj spałaś?- Nein- odpowiadam. Und ich auch- odpowiada dziadek.. i co wy na to?
buaaaaahahahha
no to nie na marne były wczorajsze pogaduchy ......wiecie o czym :))))DDDDD
jednej się spełniło........::)))))
Buuuu zeby ten dziadek miał z 50 lat mniej... i kasy tyle co teraz....
Minionej nocy, a to noc szczególna, śniło mi się, że EUR kosztowało 6 polskich złotych.
Pamiętam dokładnie, jak ze zdumieniem wpatrywałam się w tablicę kursów walut.
Na tej szteli mam do dziś dziwne sny,już pomijam,że śnili mi się wszyscy zmarli krewni,którzy do mnie przemawiali,śnił mi się mój ex,ex teściowie, mięso gotowane,pieczone hahahahh Na początku po przebudzeniu dzwoniłam do córki z pytaniem czy wszystko ok,a teraz to już tak mi spowszedniały te sny,że nie przywiązuję do nich wagi. O sprawdzaniu w senniku nawet nie myślę,co ma być i tak będzie.
Naprawdę korzystacie z senników i tym podobnych rzeczy? wierzycie w to? Ja nigdy nie miałam ku temu sklonności. Na przykład nieraz śniły mi się wypadające zęby, które ponoć maja zwiastować śmierć,a jakoś nigdy nic sie nie wydarzyło. Lepiej żyć rzeczywistością,a nie takimi snami
Przestaw łóżko !!! może pomoże....
Wszystkie ściany obstawione,nie ma gdzie przestawic lóżka,poza tym już nie zwracam uwagi na sny :)
a nie da rady jakiejś szafki przesunąć ? i w to miejsce wjechać z łóżkiem ? bo te cholerne sny potrafią udręczyć człowieka- najgorzej w pełni księżyca i tuż przed nią .....