Majtki ,biustonosze i skarpetki w ilości conajmniej 2 sztuki ,a pastę i szczoteczkę do zębów .Resztę można dokupić kiedyś tam :-)
Majtki ,biustonosze i skarpetki w ilości conajmniej 2 sztuki ,a pastę i szczoteczkę do zębów .Resztę można dokupić kiedyś tam :-)
Bez majtkuff i cyckuffnosz też można żyć:-)Freie Körper Kultur kwitnie:chaplin:
Ahhhh no milo wybrac Sie na zakupy w de I pobusxowac co sklepach po ile I co dobrego zwlaszcza jak sie w jakichss zafsioczonych wsiach zabitych dechami kisilo i bylo I wkomcu sie do sklepow udalo wyrwac :smiech3: :jazda na rowerze: /:ferrari: + plecak /torba xxl :hihihi: :serce:
Trzeba korzyatac z okazji:plotki:
Chwilo trwaj:radosc:
Bez majtkuff i cyckuffnosz też można żyć:-)Freie Körper Kultur kwitnie:chaplin:
Ja dezynfekuję, bo to jest jednak schorowany człowiek, na stopach ma potworną grzybicę, brzydzę się najnormalniej w świecie...Rąk oczywiście nie myje :( Nawet chleb mam osobny, bo nie chcę, żeby go dotykał, nie mówiąc o reszcie. Reżim sanitarny musi być, co by nic brzydkiego nie zawlec do Ojczyzny.
Pozbierałam kilka rzeczy z tego wpisu (i kilku innych, z niektórych można było się pośmiać) i napisałam krótki przewodnik w tym temacie:
https://opiekunkoland.pl/co-spakowac-na-pierwszy-wyjazd-jako-opiekunka-osob-starszych/
Wydaje mi się, że wspomniałam o wszystkim :gazeta1:
Masz fajny styl b.mi się podoba rzeczowo konkretnie z humorem ?cmoka ślę i 5 *****
Masz fajny styl b.mi się podoba rzeczowo konkretnie z humorem ?cmoka ślę i 5 *****
:aniolki: bardzo dziękuję! :modlitwa: bez poczucia humoru to w tej robocie nie da rady:brak wiary:
Przeczytałem i dam jedną ☆ ekstra, za poprawne posługiwanie się językiem polskim, co dla mnie jest niezwykle istotne w odbiorze współforumowicza i wzajemnym szacunku.
Zabrakło mi tylko jednej, małej literli "er"?.
Poproszę o więcej?.