Kasia, zadanie będzie trudniejsze, Ty będziesz w nich tańczyć, kochanie! A następne - do szpilek dołożymy taniec na rurze!
Prawko zrobiłaś, czy przeczytałam bez zrozumienia?
Kasia, zadanie będzie trudniejsze, Ty będziesz w nich tańczyć, kochanie! A następne - do szpilek dołożymy taniec na rurze!
Ja mam 182 i spokojnie śmigam w szpilkach jeżeli mam na to ochote i nie mam z tym problemów, kwestia dobotu odpowiednio wysokiego mężczyzny, zresztą ja zawsze twierdziłam, że prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 190 ;-) Pozdrawiam z góry ;-)
Bez zrozumienia......
Biedna rura ,już mi jej żal:):):)
Lili też prowadzę w szpilkach....uwielbiam szpileczki....Najbardziej czerwone....!!!Szpilki są bardzo sexi :)....a nóżkę złamałaś bo w adidaskach byłaś....w szpileczkach nic by się nie stało :)
A u nas się mówi, że prawdziwy mężczyzna ma zawsze razem 2 metry, to przy takim wzroście chyba niewiele zostaje dla reszty....ha...haa...
Ma któras takie doświadczenia?
To tylko taki żart , dla rozładowania atmosfery...
a ja tam lubie krecic tylkiem i wcale mnie nie obraza takie postrzeganie przez mezczyzn....
My chyba wszystkie troszkę kręcimy tyłkiem ze względu na jego budowę.
Ja w sumie cale zycie smigalam na paskim. W styczniu przeciazylam stope i zrobil mi sie Ganglion. Wiem ze nie powinnam ale wlasnie teraz smigam w szpilkach, ale nie zawsze. Pisze z komputera mojej PDP, a wiecie jaka klawiatura.
Co to są gangliony ?