Chodzę w szpilkach

13 kwietnia 2014 18:53
Ganglion to taka torbiel albo miekki guzek, najczęściej galaretowata i wystepujaca w okolicach stawów
13 kwietnia 2014 18:54
kasia63

To takie galaretowate narośla/torbiele/ na stopach,na rekach ,ogólnie na stawach.Syn ma na kostkach stóp.Niegroźne ,ale na stopach wyjątkowo uciążliwe bo bola i przeszkadzają w chodzeniu.Rzadko złośliwieją ae lepiej nie dopuścic do tzw.skamienienia.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Torbiel_galaretowata

...aaaaaaa, to ja nie, dziękuję............
13 kwietnia 2014 18:54
Ech kiedys sie chodziło szpilkach tancowało jeszcze długo az lekarz mi powiedział albo leczenie albo albo chodzenie w szpilkach lub temu podobne a tylko na jedna piete brałam blokady:((((( Czasami ubioro cos na obcasie do spodniczki no bo przeciez noga ładnie wyglada, ale wiem ze nie powinnam:(((((
14 kwietnia 2014 08:53
Od młodych lat chodziłam w szpilkach ,lub na wysokich obcasach ,w zalezności co było modne.
Teraz też lubię buty na obcasiku , nie koniecznie na wysokiej szpilce.Mamy taką różnorodność butów , więc jest w czym wybierać.Nie lubię butów płaskich typu baleriny.Obuwie sportowe to co innego , ale to na konkretne okazje.Do tańczenia też buciki na obcasach ,bo w innych jakoś nie mogę.Wiadomo ,że z wiekiem ,jak przybywa nam(mi)kilogramów , to dobieramy buty wygodne i stosowne do figury.
14 kwietnia 2014 15:28 / 1 osobie podoba się ten post
Nie chodze w szpilkach ha ha To tak na poczatek.
Szpilki i to co sie z nich pnie do góry oczywiscie mile dla oka i bardzo sexy.Są ciuchy do których nawet sobie nie wyobrazam innego obuwia.Jednak jak kto chodzi w szpilkach to juz inna bajka.Te pare metrów do łóżka to jakos idzie ha ha.Taka sytuacja : stoi dziewczyna,ładne nogi,figura i ma szplki.Miło popatrzec.Jednak ruszyla. O Boże !!!! Cały czar prysł !!!! Kolana ugiete,tyłek wypiety do tyły,szyja wyciagnieta do przodu a piersi to chyba za przeciwwage robia.MASAKRA !!!
14 kwietnia 2014 15:32
Orim, a Ty znowu w wodzie siedzisz?!
14 kwietnia 2014 15:43 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

cieplo przeciez !!! ALE NIE W SZPILKACH !!!! ha ha
14 kwietnia 2014 15:46 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

cieplo przeciez !!! ALE NIE W SZPILKACH !!!! ha ha

a kto ciebie wie co masz na nogach
14 kwietnia 2014 17:01 / 2 osobom podoba się ten post
A ja chodzę jak na szpilkach,czekam na zmienniczkę nie wiem kiedy dojedzie miała zadzwonić o 15.00 jak daleko jest ale cisza.
14 kwietnia 2014 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

http://www.groszki.pl/groszki/1,111695,15780470,Bayla___najnowsze_modele_czolenek_z_wiosennej_kolekcji.html#BoxLSTxt

Ha hi :) Za szybko czytam, bo przeczytałem: __najnowsze_modele_członek_z_wiosennej_kolekcji.html#BoxLSTxt

Ej, wiosna na całego, prosze Pań :)
14 kwietnia 2014 17:38 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Ha hi :) Za szybko czytam, bo przeczytałem: __najnowsze_modele_członek_z_wiosennej_kolekcji.html#BoxLSTxt

Ej, wiosna na całego, prosze Pań :)

widac ze jedziesz do domku....
14 kwietnia 2014 20:35
lena7

A może Orim jest inteligentną żabą, która udaje człowieka? Nie takie dziwy już nasze forum widziało...
14 kwietnia 2014 21:28
kasia63

Gangliony lubia się niestety odnawiać -mój syn od nastoletniego wieku wciąz ma ten problem -kilka razy juz usuwał!

Kasia a jak często mu sie to odnawia? Mi chirurg powiedział że do miesiaca od kontuzji to można gips założyć, ale później to zabieg operacyjny :/