Chodzę w szpilkach

27 kwietnia 2014 11:49
romana

Chyba patrzymy na inne kobiety, bo ja takich które brzydko chodzą w szpilkach widzę mało.

Orim, oglądam się, jako esteta, także za kobietami... Zdecydowanie więcej jest w Polsce atrakcyjnych kobiet niż panów, na których warto zawiesić wzrok. Nie traktuj tego jako prztyczka w swoją stronę, wiadomo, że CIEBIE TO NIE DOTYCZY!

Tu sie zgadzam Polki sa piekne i jest ich zdecydowanie wiecej niz facetów ( 109 kobiet na 100 facetow w Polsce) ha ha.Nie twierdze wiec ze nie ma ładnych kobiet w Polsce tylko ze bardzo duzy procent z nich nie umie chodzic w szpilkach
27 kwietnia 2014 13:19
Ja się zgadzam z Orimem. Bardzo dużo dziewczyn nie potrafi chodzić na szpilkach. Chyba myślą, że wystarczy je założyć i to jak najwyższe ;-// a to nie o to chodzi.
27 kwietnia 2014 13:31 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

o tym wlasnie mowie.A zajrzyj na dyskoteke jak "panna" jest po drinku i idzie siusiu jednoczesnie piszac SMS ha ha 

Ohoho,to już jakieś ekstremum;),bo jednak dalej idzie;).Wymaga to dobrej koordynacji wzrokowo-przestrzennej i kompletnie zdrowego błędnika;).Ja tu widzę predyspozycje na pilota;).
27 kwietnia 2014 13:36 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Ja się zgadzam z Orimem. Bardzo dużo dziewczyn nie potrafi chodzić na szpilkach. Chyba myślą, że wystarczy je założyć i to jak najwyższe ;-// a to nie o to chodzi.

A widzialam chlopakow w szpilakch (Emilia potwierdzi bo w Zurichu sporo) i tez nie potrafia chodzić.
27 kwietnia 2014 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ohoho,to już jakieś ekstremum;),bo jednak dalej idzie;).Wymaga to dobrej koordynacji wzrokowo-przestrzennej i kompletnie zdrowego błędnika;).Ja tu widzę predyspozycje na pilota;).

no i ma takie predyspozycje na pilota ha ha wyglada jak by zaraz miala wyladowac na ...............dupie hihi
27 kwietnia 2014 15:12 / 1 osobie podoba się ten post
W naszej pracy rzeczywiście nie da się nosić szpilek ale jak tylko zjeżdżam do domu to od razu zmiana obuwia. Jeśli kiedyś zobaczycie mnie w adidasach zrozumiecie dlaczego. Kuzynka mówi, że do cyrku nie musi chodzić, wystarcz, że ja sportowe obuwie założę :)
27 kwietnia 2014 16:25 / 16 osobom podoba się ten post
Chodzę w szpilkach
I mam w dupie
Że mnie łupie
W kregosłupie
Że halluxy dokuczają
Pięty piją
Żyć nie dają
Bardzo w szpilkach
Niewygodnie
Ale za to
Super modnie
Tyłkiem kręcę
Cyc faluje
Każdy chłop
Na mnie zezuje
A ja marzę
Tylko o tym
By już w domu
Być z powrotem
Papcie z pomponami
Włożyć
I na sofkę
Się połozyć
Bo te szpilki
Cóz ,że modne
Kiedy strasznie
Niewygodne!!!
27 kwietnia 2014 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63 oplułam ekran ze śmmiechu!! super i jakże prawdziwe.Ja by przeżyć bycie seksi inwestuje w szpilku platformy,skórzane, dobrze wyprofilowane porządnej firmy.Wtedy życie na szpilkach jest troche mniej bolesne :-D No ale jeśl kobieta kupuje szpilki, pończochy i czerwony lakier do paznokci to... nie ma zmiłuj się.
27 kwietnia 2014 20:29 / 8 osobom podoba się ten post
Ja tam szpilek nie założe,chyba ze się w nich połoze,Kasia w szpilkach paraduje,to mnie tylko znów dołuje.Zjem dzis serka odrobine,to poprawie sobie mine.Kuprem potem zafaluje,a biustonosz poluzuje.Wiecej pisać już nie moge,bo w mym sercu czuje trwoge,zjem już reszte sera tego,na obczyżnie to nic złego,teraz Buńke mą położe,potem jeszcze pogaworze.......
27 kwietnia 2014 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
I od razu lepszy humor:):)
27 kwietnia 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Chodzę w szpilkach
I mam w dupie
Że mnie łupie
W kregosłupie
Że halluxy dokuczają
Pięty piją
Żyć nie dają
Bardzo w szpilkach
Niewygodnie
Ale za to
Super modnie
Tyłkiem kręcę
Cyc faluje
Każdy chłop
Na mnie zezuje
A ja marzę
Tylko o tym
By już w domu
Być z powrotem
Papcie z pomponami
Włożyć
I na sofkę
Się połozyć
Bo te szpilki
Cóz ,że modne
Kiedy strasznie
Niewygodne!!!

Świetne ale z tym cycem i tyłem to w moim przypadku pudło niestety :) Jak mówi przysłowie"  z przodu deska, z tyłu deska" ...........ale nie  mam na imię Tereska :-p
27 kwietnia 2014 21:27 / 4 osobom podoba się ten post
Z tyłu deska
Z przodu deska
A to Mała
Nie Tereska:)
Płaskim tyłeczkiem
Kręci
Pinezkami
Nęci
Szpileczkami
Postukuje
Mała czegoś
Poszukuje?:):):):)
Czy jak wzuje
Adidasy
Jakiś facet
Będzie łasy?
A gdyby tak
Na bosaka?
Możliwa jest opcja
Taka?:)
Eeee, nie
Bez szpilek
To tylko na plaży
Pokazać się
Mała odważy:):):)

27 kwietnia 2014 21:37 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Z tyłu deska
Z przodu deska
A to Mała
Nie Tereska:)
Płaskim tyłeczkiem
Kręci
Pinezkami
Nęci
Szpileczkami
Postukuje
Mała czegoś
Poszukuje?:):):):)
Czy jak wzuje
Adidasy
Jakiś facet
Będzie łasy?
A gdyby tak
Na bosaka?
Możliwa jest opcja
Taka?:)
Eeee, nie
Bez szpilek
To tylko na plaży
Pokazać się
Mała odważy:):):)

Kasia jesteś boska :-*
27 kwietnia 2014 21:39 / 6 osobom podoba się ten post
Śmiać sie siły,nie mam więcej,Kaśka przestań,bo się skręcę,łóżko ze mną podskakuje,teraz sadło mi faluje.Jak głupawka mnie ogarnie,bedzie marnie,będzie marnie..
29 kwietnia 2014 15:42
mleczko47

A widzialam chlopakow w szpilakch (Emilia potwierdzi bo w Zurichu sporo) i tez nie potrafia chodzić.

O ja... nie no to juz przegiecie... mi wystarczylo ze raz w jakims teledysku (chyba tej calej gagi czy jak jej tam) widzialam tancerzy w szpilkach, myslalam, ze sie za przeproszeniem pozygam :P