Chodzę w szpilkach

29 kwietnia 2014 17:16
mała

W naszej pracy rzeczywiście nie da się nosić szpilek ale jak tylko zjeżdżam do domu to od razu zmiana obuwia. Jeśli kiedyś zobaczycie mnie w adidasach zrozumiecie dlaczego. Kuzynka mówi, że do cyrku nie musi chodzić, wystarcz, że ja sportowe obuwie założę :)

Adidasy najlepsza rzecz na rower,:):):) .Zobacz .............na karolcia.:):):):.( Znalazlam pierwszy lepszy wpisssssssssss)  .Pozdrawiam .
29 kwietnia 2014 17:51 / 4 osobom podoba się ten post
Z tymi czerwonymi szpilkami to jakaś epidemia chyba :) Też marza mi się takie prawdziwie czerwone szpilki,ma żadnych platformach i nie bladoczerwone,nie zamszowe,najlepiej lakierowane ze skóry.Moja przyjaciółka kupiła sobie takie i teraz stoją w szafie na honorowym miejscu,jak wracam na urlop to wyciąga je i przymierzamy po czy chowa z powrotem hihi.
Głupie to strasznie,ale tak sie właśnie zabawiamy :)
29 kwietnia 2014 20:12 / 7 osobom podoba się ten post
Jak sie nie ma chłopa to trzeba się czymś zabawiać :):)
29 kwietnia 2014 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

rozbawilas mnie do lez...
29 kwietnia 2014 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

rozbawilas mnie do lez...

Mnie też !!!  
29 kwietnia 2014 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Kup kup okazja kiedyś się trafi a jak będzie okazja to może i towarzysz wyjścia się znajdzie, a jak nie zawsze możesz zadzwonić po mnie bo ja też nie mam z kim :)
29 kwietnia 2014 23:20
Ja, jak mam ochotę, to wychodzę sama. Już dawno temu się nauczyłam :).
29 kwietnia 2014 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Trochę Wam zazdroszczę. Ja mam stopę po operaccji i szpilki do końca życia wymazane z pragnień. Dobrze chociaż, że inne "zabawy" nie zostały mi zabrane ;-))))))))
30 kwietnia 2014 09:42
A wiesz, że ja mam koleżankę w Bolesławcu, też jest opiekunką na południu Niemiec przy Szwajcarskiej granicy.
28 czerwca 2014 19:10
a ja już od dawna nie mogę chodzić w szpilkach, strasznie bola mnie potem stopy i kregoslup
28 czerwca 2014 19:20
Już małe dziewczynki kochają nosić mamy szpilki, coś w tych butach jest, że przyciągają nas od maleńkości. 
06 sierpnia 2014 09:50
Ja ze wzgledu na wzrost (164) i drobna figure czasem sobie pozwalam na szpilki i wysokie obczasy bo je ubóstwam :) ale wiadomo zawsze nie da rady w nich chodzic zebym jak ich nie kochała :)
06 lipca 2015 13:35 / 4 osobom podoba się ten post
Chodzę w szpilkach - dzisiaj dokupiłam sobie fajne spodnie jeansy rurki o typowym kolorze z wzorem w ciemniejsze kwiaty.Mam białą batystową bluzę zebraną na dole na sznurek z wstawkami pieknie haftowanymi.Teraz wystarczy zeby pogoda się zamieniła,bo przecież w taki upał to bardziej "alladynki" nadają się do noszenia.

Proszę niebiosa o deszcz
06 lipca 2015 13:53 / 1 osobie podoba się ten post
Strasznie, strasznie mi się podobają buty na szpilce ale chodzić w nich to ja nie umię
Ps. Zazdroszcze kobietką które posiadły tą umiejętność
06 lipca 2015 14:04 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ty Ivanilia jak juz co napiszesz, to wiesz co