Nie zgadzam się z Twoją tezą. Ale z tym tak: "Przypominam, że zgodnie z regulaminem forum, jestem zobowiązany usuwać posty o charakterze kryptoreklamowym oraz zawierające treści obraźliwe i krytyczne bez merytorycznego uzasadnienia
Nie zgadzam się z Twoją tezą. Ale z tym tak: "Przypominam, że zgodnie z regulaminem forum, jestem zobowiązany usuwać posty o charakterze kryptoreklamowym oraz zawierające treści obraźliwe i krytyczne bez merytorycznego uzasadnienia
Nikogo nie obrazilam i nie wyzywalam
Pamiętasz jak miałam problemy i jak się rozpędziłam , w nerwach nie myślałam gdzie i jakie pytania zadaję , mało co a też miała bym " dyscyplinarkę ". Teraz staram się być grzeczna , bo bez Was się nie mogę obyć . :))))
I my bez Ciebie też!!!
widocznie za prawde tu wywalaja.Trzeba chwalic a jak napiszesz prawde to cie wywala
Dziwne że piszesz z tego samego numeru IP co konto jednej firmy. Stosujecie bardzo ciekawe metody konkurencji. Żenada!
Dziwne że piszesz z tego samego numeru IP co konto jednej firmy. Stosujecie bardzo ciekawe metody konkurencji. Żenada!
A co mamy innego do roboty :)))))))))DDDDDD
Andrea możesz wierzyć komu chcesz, ja tu jestem tylko złym moderatorem, co wyrzuca z forum "biedne opiekunki" jak Jolasiaopole. Mam ochotę napisać o jaką firmę chodzi, to może się uspokoją.