Droga Emilio.......Tylko prosze nie placz nie mow ze los Ciebie dotknal niema na Swiecie sytuacji bez wyjscia kiedy Pan Bog zamyka drzwi zawsze zostawia otwarte okno.....zyje od lat z chorobami najblizszych ostatnie 2 lata z ciezka nowotworowa choroba meza lecze alternatywnie medyczna marihuana wyniki super tak jak samopoczucie dieta wilcacora wspomagam sie Profesorem forum onkologicznym gad nie do usuniecia ale juz maleje wiara czyni cuda i sila o ktora sie nie podejrzewamy jest w Nas moc corka z glejakiem po operacji mozgu obchodzimy kolejne nowe jej urodziny po cichu powiem 13 te dieta zmiana stylu zycia nastawienia do Swiata nie robienie niczego przeciw sobie dobro czynione ktore powraca zapewniam Cie nie jestes sama a piekno jest w Nas czasem omami mamona kasa ale jesli jest na chleb i na to aby codziennie uczynic choc jeden malenki dobry uczynek jestesmy Wielcy ja na ten przyklad odkad zakupilam zapas lekow nie musze tyrac poza domem pracuje w Polsce jako terapeuta zajeciowy wiem ze zyje zajec mi nie brak ale w duszy gra to to czego brakowalo mi pracujac poza domem moze kata czesto nie sprawdzam ale splacam odsetki od debetu ciesze sie zyciem z rodzina jestem w miejscu w ktorym powinnam byc dochod co miesiac i normalnosc dnia codziennego piekne proste zycie bez odliczania uwierz mi da sie zycze kazdej pogody ducha a Ty mysl pozytywnie w tym zlym odnalez dobro bo zawsze cos dzieje sie po cos...........tylko My pozno to rozumiemy musialam to napisac choc juz dawno mnie z Wami nie bylo czytam ciesze sie Waszymi sukcesami jestem gdy nadchodzi problem smutek ale prosze pomyslcie czasem co jest najwazniejsze dla Was w zyciu.Jesli pracujemy na kawalek chleba wszystko jest usprawiedliwieniem jesli ratujemy zycie zdrowie najblizszych warto tkwic z dala od domu ale jesli dotknelo Nas szalenstw zakupowe zaczelismy bardziej od ludzi kochac kase powiedzmy sobie STOP i zadajmy sobie pytanie dokad to wszystko zmierza czy warto wszystko zostanie tylko z tym wszystkim braknie Nas a wtedy nic niema sensu nawet najdroszy sprzet przepiekny pusty dom w ktorym juz dawno Nas niema....