Dziewczyny czy można z PL wysłać przekazem pocztowym euro do De ?
Dziewczyny czy można z PL wysłać przekazem pocztowym euro do De ?
Romana, a Ty jeszcze grasz na flecie? Bo tak mi się przypomniało, że się na jednym z wyjazdów uczyłaś :)
Annika, tragedia z tą Twoją babcią, może ona nie wie, że wojna się już skończyła? Ty się lepiej upewnij, kochanie! Bo Cię jeszcze wyśle na roboty do bauera i będziesz musiała doić dziennie kilkanaście krów, he, he...
Zrobiłam dziś 10 km w tym 5 krokiem marszowym i więcej nie popełnię tego błędu na dłuższych dystansach. Młodość nie wieczność, czuję zmęczenie. Mój syn harcerz niedawno miał zrobić sprawność przejście 1ookm w jedną dobę bez większych przerw. Wypadł na 57km i uważał, że jest mięczakiem - to ja jestem przy nim bezkręgowiec total!
Fajną świnkę skarbonkę widziałam w Miesbach na wystawie - ubrana w koronkowe pończoszki z podwiązkami, na szyi łańcuchy i czapeczka a la policyjna. Nabyłabym, lecz cena zaporowa - 29 euro. Najwyższy czas znaleźć sobie bogatego kochanka! To przynajmniej skarbonkę mi kupi na początek, bo potem oczywiście zwiększę wymagania!
Może byłoby lepiej te krowy wydoić i mieć spokój?:)
Zgodnie z postanowienim z ubiegłej soboty zakladamy" temat sobotni" w ktorym mozna bedzie pisać do woli,nikt sie nie obrazi a wszyscy sie pośmieją.
Moderator nie zamknie i nie usunie, bo to temat - wentyl.
Dawjcie pomysły i wybierzemy wspolnie
Gram. A jak 20km, w jakim czasie chcesz przebiec i kiedy to będzie?