Co wozicie z Niemiec do Polski?

09 kwietnia 2017 09:58 / 2 osobom podoba się ten post
Perfumy, teraz w ramach zajączka sobie kupiłam są sporo tańsze niż w PL
10 kwietnia 2017 10:01 / 3 osobom podoba się ten post
Gdzies mi uciekł temat i nie umie znalesc, zakupow Było wspomnieane o kawie Dallmayr Crema d"Oro były osoby chetne tylko gdzies znikneła,poznanianka 1 podpowiedziała ze W Realu widziała w reklamie,ja podpowiadam ze tez w promocji 9,99 kupiłam w lidluGdyby ktos chciał wiedziec!! Oliwer prosba przenies do własciwego tematu plisssss
26 czerwca 2017 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
Ja wiecznie zwożę proszki do prania, a dla mojej Siostrzenicy kupuję krem do rąk Dr. Scheller Calendula. 
26 czerwca 2017 15:58 / 6 osobom podoba się ten post
Wlasnie jestem po zakupach . Wybralam sie z kolezanka na druga wichure do Edeki - promocja Persila jest.Ona kupila 3 paki po 100 prac , ja skromnie 1.W drodze powrotnej zaliczyla 2 upadki , podziurawila przez to jeden katron , a ja zeby nie byc gorsza , zaliczylam upadek 50 m od domu ( nie zmiescilam sie miedzy smietnikami )) Zdarte kolano i lokiec i takie to moje dzis zakupy byly.Dziadkowi nic nie powiem , bo przed wyjsciem chyba z 10 razy powtarzal zebym uwazala )))
26 czerwca 2017 16:00
Gdzieś nam Wichurka przepadła. Może ma już inną pracę w PL??  Ale chyba by nie była taka i by nam powiedziała o tym. 
26 czerwca 2017 16:01 / 3 osobom podoba się ten post
Woziłem to jak byla w promocji  Teraz jednak biedrona w Polsce sprzedaje 0,7 za 6 dych więc juz nie targam flaszek 700 km  Nadal jednak kupuję wino
26 czerwca 2017 16:02 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Wlasnie jestem po zakupach . Wybralam sie z kolezanka na druga wichure do Edeki - promocja Persila jest.Ona kupila 3 paki po 100 prac , ja skromnie 1.W drodze powrotnej zaliczyla 2 upadki , podziurawila przez to jeden katron , a ja zeby nie byc gorsza , zaliczylam upadek 50 m od domu ( nie zmiescilam sie miedzy smietnikami )) Zdarte kolano i lokiec i takie to moje dzis zakupy byly.Dziadkowi nic nie powiem , bo przed wyjsciem chyba z 10 razy powtarzal zebym uwazala )))

To kara za "łakomstwo"  ale nie płacz, kolanko się zagoi 
26 czerwca 2017 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Woziłem to jak byla w promocji  Teraz jednak biedrona w Polsce sprzedaje 0,7 za 6 dych więc juz nie targam flaszek 700 km :-) Nadal jednak kupuję wino

Tez kupuje , ale tylko jak cena 9.99)))w Polsce jakos szkoda mi kasy 60 zl.duzo dla mnie , ale 10 ojro to juz nie.
26 czerwca 2017 16:09 / 7 osobom podoba się ten post
magdzie

to wam sie to jeszcze oplaca ? Poobijane gnaty,zdarte kolana,siniak tez sie moze trafi  
Jak tak policzyc rannych na trasie do marketu to chyba do dopy takie zakupy 

PS. 
a ta twoja kolezanka to jakas trzecia płeć ?  że tak targa po 3 paki ? 
26 czerwca 2017 16:10 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Opary Persila Wam zaszkodziły, czy jak?No,że jedna się przewróciła to jeszcze ujdzie ,ale obydwie???Przypominam ,że Persil do prania służy, nie do jedzenia-było nie próbować!:):):)
26 czerwca 2017 16:22 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Gdzieś nam Wichurka przepadła. Może ma już inną pracę w PL??  Ale chyba by nie była taka i by nam powiedziała o tym. 

Pisała jakiś czas temu właśnie,że zaniechała wyjazdów.
26 czerwca 2017 16:22 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Opary Persila Wam zaszkodziły, czy jak?No,że jedna się przewróciła to jeszcze ujdzie ,ale obydwie???Przypominam ,że Persil do prania służy, nie do jedzenia-było nie próbować!:):):)

moze maja inne zastosowanie  
26 czerwca 2017 16:35 / 9 osobom podoba się ten post
magdzie

Ja też dziś zrobiłam rekonesans po tutejszych sklepach.
Poszłam z torebeczką i małą siateczką bo miały to być drobne zakupy typu kawa, herbata i takie tam....do sklepów jest z górki i chociaż skwar niesamowity to pokonałam tę drogę jakoś bezbolesnie......zahaczyłam o polsko-ruski sklep i kupilam po wiadereczku ogórków malosolnych i młodej kiszonej kapustki....później jeszcze jakieś zakupy w markecie i miałam dwie ogromne siaty,  ciężkie jak piorun......jak wracałam pod górę, do do domu to klęłam na własną głupotę, ze nie wzięłam wózka na zakupy z domu i przysiegalam sobie przez całą drogę, ze bez wózka nawet na krok się nie ruszę....przed samym domem ( na prostej drodze ) potknęłam się, drewniak jeden spadł mi z nogi i już myślałam, ze orła wywinę ale udało mi się złapać równowagę w ostatniej chwili......tylko po buta musiałam wrócić 
26 czerwca 2017 16:40 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

moze maja inne zastosowanie :-) 

Myślisz ,ze sie dziewczyny po drodze za dużo najarały?  :):):)
26 czerwca 2017 16:46 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Myślisz ,ze sie dziewczyny po drodze za dużo najarały?  :):):)

no aż tak to chyba nie   ale upał i paki z prochem cieżkie to i zasłabnąć mogły