Kwestia jak dbamy o CZYSTOSC :) a skoro dbamy wiec nie ma co sie bac ale ja i tak tesknie za moim tronem w domu ; )
Kwestia jak dbamy o CZYSTOSC :) a skoro dbamy wiec nie ma co sie bac ale ja i tak tesknie za moim tronem w domu ; )
Moja pdp ma Villeroya-Bosch:) ale i tak jak ma problemy żołądkowe to się samo nie posprzata:(
W Schwarzwaldzie spotkałam fajną rzecz w toalecie--wc razem z bidetem, hmmm a póżniej prysznic cieplutki na najciemniejsze zakamarki:)
Nie śmiejcie się tylko ze mnie.Ja bardzo dużo czasu spędzam w mojej hmmmm prywatnej toalecie bo tylko tu działa mi internet.....No i jestem wdzięczna ,że poza mną nikt z niej nie korzysta .....
Sowo - mądra głowo... Ja Cię proszę! Moderator
Wiecie co ja zawsze po kapaniu babci mam jakies czerwone plamy na rekach schodza po 20 minutach mniej wiecej nie wiem od czego nigdy takiego czegos nie mialam .Ale tylko mam jak babcie kapie ....
Chyba masz uczulenie na babcię:)
jeszcze dodam ze zawsze szla do lazienki ze mna bo wole jej porzadnie wypucowac kly :)(wykorzystala sytuacje jak mnie nei bylo bo widzialam jak to szybko robila) a tu taka niespodzianka skroty sobie zrobila...