na BADO?????? HIHIIHIHIHI
na BADO?????? HIHIIHIHIHI
O, nie, kochana, na takich to ja nie bywam. Mam "wielka" funkcje na pewnym forum dotyczacym Linuksa.
andrea - 85 dni
Mycha - 97 -"-
a ja tak skromnie 152 no i mam zamiar wrócić
Może ktos wpisac w google czy o2.pl funkcjonuje? Od rana nie mam o2 jak równiez onet.Dziekuje za informację
Ja jeszcze skromniej bo 183 dni,no ale zobaczymy czy jestem taka "twarda" jak mi się wydaje hehehehe
my opiekunki to jestesmy twarde babki-ja teraz trafilam na naprawde dobre miejsce-raz okolica Bawaria dokladnie Übersee nad jeziorem Chimsee-10 minutek spacerku i jezioro a w tle Alpy no cudownie!rodzina super dogadujemy sie swietnie na Swieta bozego narodzenia zostalam mile zaskoczona zorganizowali wigilie-potrawy oni niemieckie a ja polskie bardzo im smakowaly krokiety z kapustka i pieczarkami oraz miodownik ciepla rodzinna atmosfera zaspiwalismy razem Cicha Noc-wprawdzie Pdp ma Al ale w poczatkowym stadium potrafi mi nie raz zjesc nerwy lecz ogolnie jest ok-dlatego bede tutaj wracac jak dlugo beda mnie potrzebowac tym bardziej ze rodzina i sama pdp nie chce tu nikogo innego
Hogata, ja nie widziałam słodzonego mleka w puszce w De. W Polsce też sama robię :).
Kurde, ponoc jestesmy w plotkarsko-o niczym- albo - o wszystkim, czyli "Na wyjezdzie", tu wolno roznosci pisac, albo znowu demencja mnie porazila, a to juz chyba AL predzej ...
A czy ja gdzies twierdzilam, ze idealna jestem ??? O ile mnie pamiec (jeszcze), nie zawodzi, to wrecz odwrotnie, tyz, ponoc, czlowiek jezdem.
Wiem, ze zartujesz, wiem ...
Humor mi sie polepsza, mam dobre wiadomosci z mojego biura i mlodsza jakos, mam nadzieje, do polowy przyszlego tygodnia juz zostanie do domu wyprawiona ze sterta najrozniejszych roznosci. Fakt, ze wzieto sie za badania "z buta", od razu i baaardzo szeroko. Coz, pozyjemy, zobaczymy, wczoraj plakala, ze ciagle glodna, bo jedzenie paskudne, dzis moj slubny zapakowal walowwke w autko no i zawiozl male "co nieco".
A tak sobie własnie o Tobie dzisiaj myslałam, "nie ma Emilii,ciekawe co u jej córki?pewnie dlatego jej nie ma na forum".Wchodze wieczorem na forum,a ty masz:)