05 kwietnia 2017 19:59 / 3 osobom podoba się ten post
Rambo8Pragnę poinformować,że firma zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, przemiłe panie. Ugościły, opowiedziały, odpowiedziały na moje pytania, poczęstowały kawą. Wciąż przebieram w ofertach wszak mało ich z językiem angielskim ta firma przypadła mi do gustu. Kultra na poziomie. Co prawda zarobki słabe aczkolwiek nie mogę skarżyć bowiem to będzie mój pierwszy wyjazd. Czy mogę prosić o aktualne opinie na temat tej firmy, uszanowanie.
Byłeś w poznańskim oddziale ? Nie wiem jaką stawkę Ci zaproponowano i w jakim kraju ale jeśli chodzi o Niemcy to akurat ja narzekać nie mogę. Byłam z nimi co prawda tylko raz na zastępstwie i to przez przypadek ale naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć.Interesował mnie wyjazd do Anglii, skończyłam w Essen ale jakby co to wszytkim formalnościom sprostałam. Wiesz, że gdybyś chciał z nimi wybrać się do Anglii to i tak musiałbyś zaliczyć czterodzniowy kurs w Radomiu. Dlaczego mówisz, że zarobki słabe? Mi zaproponowano całkiem przyzwoitą stawkę, nie odbiegającą od tego co oferują inne firmy. Moja pdp była mobilna. Nic przy niej nie musiałam robić. Do tego miejscówka świetna. Bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania. Czego chcieć więcej. Po powrocie się dowiedziałam, że gdybym chciała to nie muszę jechać busem ponieważ istnieją także inne możliwości dojazdu. W tym konkretnym przypadku w grę wchodził pociąg.