Pozwolę sobie pozostawić telefon kontaktowy do firmy 32 209 20 16 telefon do centrali. Przemiły głos w słuchawace, sprawdzenie doświadczenia i umówienie do najbliższego oddziału na spotkanie.
Pozwolę sobie pozostawić telefon kontaktowy do firmy 32 209 20 16 telefon do centrali. Przemiły głos w słuchawace, sprawdzenie doświadczenia i umówienie do najbliższego oddziału na spotkanie.
Rambo8 dzięki ci panie za namiar....zadzwoniłam pod podany nr ..Do centrali oczywiście i przemiły glos w słuchawce poinformował mnie,że nie ma dla mnie oferty bo...
-nie umiem strzelać z łuku
-zastawiac pułapek na zwierzyne
-moja znajomość chińskiego jest nie zadawalająca
Kazali się doszkolić ale nie organizują kursów .....Co robić? pozdrawiam
Żarty-żartami, owszem polecam, gdyż panie miłe odpowiedzą na wszelkie zapytania.
Ja pracuję w Promedice24 od prawie 3 lat. Niestety zauważyłam, że im dłużej pracuję tym mniej się starają. Ja wyjeżdżam na długie kontrakty i zjeżdżam tylko na krótko do Polski.Przez okres współpracy zawsze starałam się być dobrym pracownikiem i naiwnie myślałam, że firma to doceni. Obecnie jestem na kontrakcie i po jego zakończeniu mam zamiar pożegnać się z Promedicą. W tej chwili jestem na etapie poszukiwań nowej agencji :)Mam kilka pytań, może ktoś mi pomoże. Jak wypowiedzieć umowę? Czy muszę do każdej z umów zlecenie napisać odrębne wypowiedzenie? Z góry dziękuję za pomoc i cieplutko pozdrawiam :)
Kazde zakończone zlecenie nie wymaga pisania wypowiedzenia.Wystarczy ze wypowiesz umowe ktora zawarlas z firma na piśmie.Nie musisz podawac powodu wypowiedzenia ani nikomu sie z tego tłumaczyć.
Szczególy wypowiedzenia umowy masz zawarte w swojej umowie a jesli nie sa one dla ciebie zbyt jasne to reguluje to kodeks pracy do ktorego firma rowniez musi sie stosowac.
Nie marnuj wiecej czasu jesli warunki pracy i płacy ci nie pasują
Kazde zakończone zlecenie nie wymaga pisania wypowiedzenia.Wystarczy ze wypowiesz umowe ktora zawarlas z firma na piśmie.Nie musisz podawac powodu wypowiedzenia ani nikomu sie z tego tłumaczyć.
Szczególy wypowiedzenia umowy masz zawarte w swojej umowie a jesli nie sa one dla ciebie zbyt jasne to reguluje to kodeks pracy do ktorego firma rowniez musi sie stosowac.
Nie marnuj wiecej czasu jesli warunki pracy i płacy ci nie pasują
W firmie zawarłam trzy umowy:
2 umowy - praca w Niemczech
1 umowa - praca w Polsce (reklama, ulotki itp.)
No a jeśli ma się umowę zlecenie a w między czasie jak się jest w domu chcę wyjechać z inną agencją to czy muszę wypowiadać umowę, bo myślę , że umów zleceń można mieć kilka ale nie jestem pewna
wypowiadasz wszystkie jednocześnie.Poza tym te umowy chyba sa ze soba powiazane zapisami w umowie.
Wypowiedz wszystkie