Jedź więc nad morze :))) Ja już wyjazd mam zaplanowany, wykupiony, tylko pogody mi brakuje :))))
Jedź więc nad morze :))) Ja już wyjazd mam zaplanowany, wykupiony, tylko pogody mi brakuje :))))
Ja planuje 2 tyg.urlop z mężem i 3 wnuków w Krynicy Morskiej.W górach nie byłam ale tak kiedyś klapnęłam językiem, że góry zobaczę przed samą śmiercią:), więc się ociągam.
Ja póki co, za wiele nie podróżowałam. Mam nadzieję, że to zmienię. Wypadałoby coś zobaczyć w życiu ;)
Ja póki co, za wiele nie podróżowałam. Mam nadzieję, że to zmienię. Wypadałoby coś zobaczyć w życiu ;)
A ja w tym roku chciałabym wyjechac do Wietnamu,Kambodży i Laosu ,taki mam plan...ciagnie mnie ostatnio w te rejony,,,jeżdże duzo z racji tej,że nie mam żadnych zobowiązań ,jestem sama z "dochodzącym przyjacielem",więc w skarpete nie chowam,,bo i po co...jeszcze mi się marzy Gruzja i Wielki Kanion ,takie mam najbliższe marzenia,co się spełni,zobaczymy...
Trzymam kciuki, żeby się udało i żebyś nam tu wszystko ładnie opisała:)
Trzymam kciuki, żeby się udało i żebyś nam tu wszystko ładnie opisała:)
A ja w tym roku chciałabym wyjechac do Wietnamu,Kambodży i Laosu ,taki mam plan...ciagnie mnie ostatnio w te rejony,,,jeżdże duzo z racji tej,że nie mam żadnych zobowiązań ,jestem sama z "dochodzącym przyjacielem",więc w skarpete nie chowam,,bo i po co...jeszcze mi się marzy Gruzja i Wielki Kanion ,takie mam najbliższe marzenia,co się spełni,zobaczymy...
tez misie marzy zobaczyc Wielki Kanion ..... Ameryka Poludniowa....Brazylia....Tajlandia...Australia....warto pomarzyc i miec plany kiedys a noz sie spelnia...
W tym roku beda wakacje nad Baltykiem z plecakiem, spiworem i namiotem.....tam tez jest super ....najbardziej mi sie spodobalo w Jastarni :)