Zbliżają sie wakacje:)Planujecie urlop -taki porządny -urlop przez duże U? Nie siedzenie w domu i grilowanie czy remontowanie,urlop wyjazdowy,poza domem?
Ja mam dobrze-mieszkam "na urlopie":):):)
Zbliżają sie wakacje:)Planujecie urlop -taki porządny -urlop przez duże U? Nie siedzenie w domu i grilowanie czy remontowanie,urlop wyjazdowy,poza domem?
Wiesz co Kasiu,ja od jakiegoś czasu dojrzewam do odpoczynku w Twoim pensjonacie ,ale wciąż mam coś polniejszego do załatwienia. Jak już dojhrzeję to dam Ci znać :)
Póki co urlop spędzę na przeprowadzce córki uffff
Ja mam podobnie jak Impala. Jak mieszkałam w domu, to w ferie letnie i zimowe wyjazd musiał być. A teraz to mnie już tak nie ciągnie - cudownie jest po prostu pobyć w domu i żal tracić ten czas na wyjazdy. Chociaż mąż zaplanował nam wyjazd na festiwal hip-hopowy do Czech, a ja chyba w góry też pojadę. Na razie mnie w ogóle nie kusi, ale myślę że z nastaniem lata pociągnie wilka do lasu:)
wg mnie odwrotnie:
jak sie ma wolne to zal tracic czas na siedzenie w domu, cudownie jest zrobic wyjazd !!!
No każdy czuje to inaczej:)
Ja się chcę wtedy domem, rodziną i przyjaciółmi nacieszyć, bo tego w Niemczech najbardziej mi brakuje.
Wyjazdy są już na drugim planie.
Ja planuje 2 tyg.urlop z mężem i 3 wnuków w Krynicy Morskiej.W górach nie byłam ale tak kiedyś klapnęłam językiem, że góry zobaczę przed samą śmiercią:), więc się ociągam.