Uwierz mi że agencje często tak mało biorą i psują rynek. Na tej stronie masz jeszcze mniej niż 1600 http://www.daheimpflege24h.de/was-kostet-die-pflege/ a oni współpracują ze znaną polską firmą i tak się reklamują.
Uwierz mi że agencje często tak mało biorą i psują rynek. Na tej stronie masz jeszcze mniej niż 1600 http://www.daheimpflege24h.de/was-kostet-die-pflege/ a oni współpracują ze znaną polską firmą i tak się reklamują.
Rzeczywiście może pomożecie mi podjąć decyzję. Nie pisałam wcześniej, bo ja raczej nie lubię się uzewnętrzniać( tak publicznie), pisać o pdp. Ale nie mogę sama sobie z tym poradzić. Pani choruje na SM, ma 53 lata. Przez dwa tygodnie mają mnie uczyć niemieckie pielęgniarki, później wszystko sama. Wiem,że tam jest duża rotacja, żadna nie chce wrócić. Kasa 1100.
Ryba,daj spokój.Jeśli za tak ciężką pracę płacą tylko 1100€ to ile za lekką? No wybacz ale się zdenerwowałam.
Ty tam nie będziesz spać,wychodzić na pauze,będziesz tylko siedzieć i opróżniac worki stomijne na zmianę z cewnikowymi,za chwilę będzie trzeba odsysać śluz,jak wreszcie usiadziesz to zapiszczy respirator...Zastanów się mocno czy tego chcesz...
Jak to dobrze,że ja jezdze swoim samochodem i nie musze patrzec na krew lejaca sie stumieniami.W Sindbadzie gdzie tylko jedna opiekuna jedzie trzeżwa i notuje wszystko zeby na forum tyłki obrobić. Solidarnośc w pojeciu Kalego.Tylko ciekawa jestem czy kierowca był trzeżwy chyba raczej nie licze na to bo to Sindbad.
Nie pracowałam jeszcze z pdp z SM- tutaj jest bardzo zaawansowane. W nocy ponoć mogę spać, wtedy czuwa mąż:). A jaki czas wolny nie wiem- do uzgodnienie z mężem pdp- tak powiedziała agencja. Chyba zaraz pójdę na piwo, bo do lasu na spacer, już raczej nie - za ciemno i wilcy mogą byc:). A tak na poważnie , dziękuję Dziewczyny, mślę,że Wasze opinie pomogą mi podjąć włąściwą decyzję. Jutro mam też rozmowę z inną agencją.
no i po co zajrzalalm?i po co wkurzam sie kimś kto ma zryty dekiel?!!!!mam nadzieje, że inne dziewczyny nie odebraly tego tak jak ty
no i po co zajrzalalm?i po co wkurzam sie kimś kto ma zryty dekiel?!!!!mam nadzieje, że inne dziewczyny nie odebraly tego tak jak ty
Rybka,daj przykład innym jak postępować w takiej sytuacji. Trzymam za Ciebie kciuki :)
Ivanillia, ale ja właśnie nie wiem co mam zrobić:)
Ivanillia, ale ja właśnie nie wiem co mam zrobić:)
Wierzę.Kazda z nas to przechodzi.Ale trafiło na zabe nie na kijanke, tak trzymaj.
Są lepsi do robienia zadym! ale chce poprawic moj wpis.
Dobrze jej tak napewno napiła sie w Sylwestra i jeszcze ja trzymało to ma za swoje.Kto to widział i słyszał,żeby opiekunka czy pracownica szklarni jechała do domu pijana.Powinni ja wywalić z autobusu niech sie ciągnie z tobołami do domu to moze wytrzezwieje.Takie trzeba piętnować bo honor nasz nie pozwala na takie zachowanie.
Już raz stanelam w obronie opiekunki,tez chodzilo o alkohol i dostalam po łapach to jak mam pisac i co? pisze to co mi sie podoba i nie podoba.A jak złamie regulamin dostane egzotyczny owoc.
Milego.
Rzeczywiście może pomożecie mi podjąć decyzję. Nie pisałam wcześniej, bo ja raczej nie lubię się uzewnętrzniać( tak publicznie), pisać o pdp. Ale nie mogę sama sobie z tym poradzić. Pani choruje na SM, ma 53 lata. Przez dwa tygodnie mają mnie uczyć niemieckie pielęgniarki, później wszystko sama. Wiem,że tam jest duża rotacja, żadna nie chce wrócić. Kasa 1100.