Jak pojedziesz tym nowym autkiem do domku na blachach niemieckich to wrócisz do nich już busem....
Jak pojedziesz tym nowym autkiem do domku na blachach niemieckich to wrócisz do nich już busem....
Mycha,a może siostrunia jest zazdrosna,że brat ma opiekunkę a ona nie?:)Jeszcze chwila a z Wami zamieszka:)hi hi hi
A fuj fuj, już lepiej nie snujcie takich domysłów. Nie ma głupich.
Ona już ma taką naturę. Dziadek mówił, że jak jego żona żyła, to trzymała ją na dystans, bo wtrącała się do wszystkiego. Do tej pory był z nią spokój. Chyba upały jej zaszkodziły :-)
Hmmm....chyba babinka coś wyczuła siódmym zmysłem :-)
Mają taki seniorzy :-)
Tia pewnie !! Wyczuła, że Tina robi ogóry :-) Przyznaj się jak Ci idzie. Bo że Kasia63 dla całej "wsi" robi to już wiemy :lol1: Kurde jak ja wrócę, to już będzie trochę późno na ogóry. Zazdraszczam.
A nie widzę jej z krzesełkiem na horyzoncie :-) Ogóry już w słoikach i zapasteryzowane. Wyszło chyba z 65 słoików, oprócz tego kiszą się w kamionkowym garnku na bieżące spożycie . Ale mam też śliwkowy horror...Dużo mnie tego sprezentowali, teraz smażę powidła, a i póki co trochę kompotów zrobiłam :)
Tia pewnie !! Wyczuła, że Tina robi ogóry :-) Przyznaj się jak Ci idzie. Bo że Kasia63 dla całej "wsi" robi to już wiemy :lol1: Kurde jak ja wrócę, to już będzie trochę późno na ogóry. Zazdraszczam.
O,przepraszam,w tym roku rozszerzyłam działalność ogórkową na teren gminy:):):):)
Mozna zamowic u Ciebie ,?
Myślisz ,że słoiki dotarłyby w całośći?Mhm..może tak:):):):)
O,przepraszam,w tym roku rozszerzyłam działalność ogórkową na teren gminy:):):):)