Jak jestes początkująca to jeszcze wiele nie rozumiesz.Nie rozumiesz naszych wpisow.Zadna z nas nie napisała ze lepiej za mniej jak więcej.
Jak jestes początkująca to jeszcze wiele nie rozumiesz.Nie rozumiesz naszych wpisow.Zadna z nas nie napisała ze lepiej za mniej jak więcej.
Ostatnie trzy grosze dorzucę. Skoro ja znalazłam i kilka innych osób które znam również znalazło wyższe oferty tz że takie oferty na rynku są. Jak długo? Tego nie wiem... Jakbym miała firmę i widziała że w innych firmach opiekunki jadą za 600 euro to i ja zaczęłabym wysyłać za 600 euro. A jeszcze na forum doświadczone opiekunki przekonują że warto brać pierwszą lepszą ofertę i że rozumieją... Ja nie rozumiem.
mleczko nie unoś się tak, to tylko dyskusja:)
Siedze na krześle i nie mam zamiaru się unosić.Nie ta waga.
Ja moze sie łudze,moze jestem niepoprawna optymistka,al mysle ze zawsze beda rodziny szukajace opiekunki z bardzo dobrym jezykiem,prawem jazdy itd,sklonne zaplacic wiecej niz Rumunce,ktorej zdolnosci do opiekowania sie i prowadzenia domu pozostawiaja wiele do życzenia...No coz,ja za 600 jezdzic nie bede,mam nadzieje ze nie dożyję tych czasow:-)
Ale pojechałaś. Wprawdzie nie znam żadnej Rumunki, ale dlaczego miałyby nie znać języków, nie umieć prowadzić domu, czy kierować samochodem?
A ja powiedziałabym - dziewczyno , zastanów się , jaka masz sytuację , czy masz na prąd czy komornik nie puka do drzwi. Jedż , zarób na początek ,zatkaj najgorsze dziury , poducz sie języka i wtedy szukaj w innej firmie lepszej oferty . A jeśli nic ci nie grozi - czekaj na większe pieniądze . A nakopać bym sobie nie dała , bo twarda kobieta zae mnie , choć spokojna a własna wolnosc wyboru cenię nade wszystko .
Ale pojechałaś. Wprawdzie nie znam żadnej Rumunki, ale dlaczego miałyby nie znać języków, nie umieć prowadzić domu, czy kierować samochodem?
A ja powiedziałabym - dziewczyno , zastanów się , jaka masz sytuację , czy masz na prąd czy komornik nie puka do drzwi. Jedż , zarób na początek ,zatkaj najgorsze dziury , poducz sie języka i wtedy szukaj w innej firmie lepszej oferty . A jeśli nic ci nie grozi - czekaj na większe pieniądze . A nakopać bym sobie nie dała , bo twarda kobieta zae mnie , choć spokojna a własna wolnosc wyboru cenię nade wszystko .
Nie wichurra za 600 nie pojechalam i nie pojade.A do Rumunek nic nie mam,jednak my Polki mamy tu swoja renome ,ktorej one w De nie maja,przynajmniej jak na razie.
Nie wichurra za 600 nie pojechalam i nie pojade.A do Rumunek nic nie mam,jednak my Polki mamy tu swoja renome ,ktorej one w De nie maja,przynajmniej jak na razie.