Moze ty za cienko tym olejem smarujesz ?
Wlasnie ten depl. Wgralam. Pokombinuje jeszcze co nie tak z nim?
Może powinnam ten olej dwa razy dziennie stosować,już sama nie wiem...niby bio...
A czemu nie dziala Ci ten słownik? Jak naciskasz palcem słowo po niemiecku to nie wyskakuje Ci tłumaczenie?
Może zrestartuj Kindla jak już wgrałas?
Mery ! Ja co prawda mam starego juz Kindla,jeszcze nie dotykowy,ale wgrałam sobie tlumacza z tej strony i mi działa,,co prawda musiałam wgrac Proces Kafki zaznaczony na stronie na niebiesko....ale może kiedys przeczytam heheh spróbuj ,,,,,http://swiatczytnikow.pl/slownik-niemiecko-polski-na-kindle-od-depl-pl/
A jak z tym słownikiem? Bo jak czytam książkę to mi nie wyszukuje słowa? Normalnie mnie zczyści :-( Muszę specjalnie do tego słownika wchodzić? Wyszukuje mi ale w tym niemieckim, który dostałam na start?
Ze słownikiem też tak mam. Tylko, że mi w niektórych książkach działa ten polski, a w niektórych nie. Nie wiem od czego to zależy.
Przejrzałam właśnie mojego Kindle i nigdzie nie ma mojego adresu mailowego Amazon podanego. Jak kupujesz przez Amazon to automatycznie wyśle Ci książkę na urządzenie. Jak z innego sklepu to chyba nie da się tak zrobić, wiec podaj swój adres mailowy, który normalnie używasz. Prześlą Ci plik, a Ty sobie go z poczty ściągniesz i prześlesz na Kindle.
Niby instrukcja jest ale nijak nie wim jak "przejść na drugą stronę" tym przyciskiem. Cisnę i ni diabła. Jeszcze trochę a dziurę wydłubię :lol2: