amelkaMyslę,że chodzi o zgodność stanu zdrowia Pdp zawartego w opisie agencji, a stanem zdrowia rzeczywistym.
Ale jak to zauważyć na zdjęciu-to już szczegół ;-))
Według mnie zdjęcia nam nic nie powiedzą , bo to co napiszę , może i nie najlepsze porównanie będzie , aleeeeee........czy to będa zdjęcia aktualne , czy takie naj, naj wybrane z albumu ? ...bo chodzi mi o to , że jak jestem na urlopie zawsze odwoiedzam grób moich rodziców , później spaceruję , odwiedzam groby znajomych i zawsze , ale to zawsze nie mogę powstrzymać się od uśmiechu jak na swojej drodze napotkam grób i pisze np. : " żyła 87 lat " a na zdjęciu ? a na zdjęciu " rycząca czterdzistka " ......tak samo może być ze zdjęciami naszych PDP-nych - rodzina wybierze najsympatyczniejsze zdjęcie z przed wielu lat , popatrzymy , pomyślimy , e , całkiem sympatyczna babinka i jeszcze jaka fit !.....przyjeżdżamy a tu siedzi skulona babciunia z wrednym uśmieszkiem na facjacie , oczka świdrujące nas na wylot i jeszcze jak będzie w miarę " nowoczesna " to dyskretnie , za plecami swojej rodzinki facka albo język nam pokaże ......i co nam dadzą zdjęcia , które oglądniemy przed wyjazdem ???
))))))))