W Generali , place 0k 130 zl na miesiac
W Generali , place 0k 130 zl na miesiac
To już coś. Dzięki :buziaki2:
Musisz zajsc do Posrednictwa Ubez., mozesz wykupic mniejsza , lub wieksza polise , oni ci doradza , moze nawet bardziej korzystnie .
Wybieram się, ale wolę pytać o konkrety, bo jest tego trochę.
Tak to prawda.
Zjade do domu , tez pojde popytac sie o kilka spraw , min.czy moze nie lepiej oplaca sie wykupic na rok z gory , podobno o wiele mniejsze pieniadze sie placi.
Mam takie ubezpieczenie na 100.000 leczenia , Nw i 50.000 szkody wyrzadzonej komus.W razie w mam w tym transport .Zwrot kosztow poniesionych na leki , dentyste - 200 e na miesiac.
Co do szkody wyrzadzonej zawsze myslalam , ze chodzi o dom u pdp., ale sa rozne przypadki , jezdzimy rowerami , porysujesz auto komus - i wydatek murowany , a tak idzie z ubezpieczenia .
Kochane prosze Was o pomoc ,jestem nie ubezpieczona nie pytajcie dlaczego ,bo poprostu tak wyszlo,dzis w nocy bylam na pogotowiu lekarz odmowil mi zbadania mnie,powiedzial ze oni biedni trzeba wspomoc jakas wplata....mialam bol klatki piersiowej balam sie ze zawal ,wyszlam zaszokowala i bardziej zle sie czulam ,byla to taka placowka na terenie szpitala calodobowa w swieta czyna cos takiego....prosze doradzcie mi jakie ubezpieczenie zaznacze nie drogie moge wykupic, zeby pojsc do lekarza i nie placic za badania ,bardzo zle sie czuje,z gory przepraszam za chaotyczny post
Proponuje jak najszybciej zjechac do domu.W Polsce masz ubez.w NFZ? Jesli nie to musisz szybko zalatwic.Nie orietuje sie czt beda w De mozna wypupic ubezpieczenie prywatnie , mysle ze tak ( przez internet), ale mozesz miec karencje 7 dni.Najlepiej dowiedziec sie u zrodla.
jeju zaznacze ze jestem w Polsce ale nie jestem w domu rodzinnym i nie mam mozliwosci zarejestrowania sie dlatego pytam jakie ubezpieczenie w pl wykupic nie drogie abym mogla normlanie pojsc do lekarza
jeju zaznacze ze jestem w Polsce ale nie jestem w domu rodzinnym i nie mam mozliwosci zarejestrowania sie dlatego pytam jakie ubezpieczenie w pl wykupic nie drogie abym mogla normlanie pojsc do lekarza
Jeżeli jesteś w PL to chyba gdzieś jesteś zarejestrowana. W Urzędzie Pracy może ?? jako bezrobotna albo na czyims ubezpieczeniu, np. męża.
Nie jestem zarejestrowana i nie mam meza ...poprostu pytam czy orientujecie sie jakie ubezpieczenie prywatnie moge wykupic