Ale tego Kindle to są różne modele. Mogłabyś wkleić link polecanego :-)
Ale tego Kindle to są różne modele. Mogłabyś wkleić link polecanego :-)
Ja mam inkBooka z podświetlanym ekranem.To polski producent. Ja jestem zadowolona. InkBook wcale nie ustępuje Kindlowi. Nie musi.
Wcale nie twierdze ze Kindle jest najlepszy! Kolezanka prosila o porade wiec polecilam jej swoj. Ty polecasz swoj a jeszcze pare innych osob poleci swoje. Decyzja i tak nalezy do osoby kupujacej ale musi miec co porownywac i w czym wybierac :-)
Dziewczyny, przymierzam się do kupna czytnika e-booków i mam pytanie dla użytkowniczek tegoż typu sprzętu.
Czy lepszy w obsłudze jest czytnik z ekranem dotykowym czy taki manualny z przyciskami? Jakie są Wasze doświadczenia?
Oglądałam dzisiaj takie i takie, ale niestety nie wiem dalej co wybrać. Pan w sklepie jak to pan - byle sprzedać cokolwiek, a ja dalej nie mam pojęcia, który bardziej funkcjonalny.
Dziewczyny, przymierzam się do kupna czytnika e-booków i mam pytanie dla użytkowniczek tegoż typu sprzętu.
Czy lepszy w obsłudze jest czytnik z ekranem dotykowym czy taki manualny z przyciskami? Jakie są Wasze doświadczenia?
Oglądałam dzisiaj takie i takie, ale niestety nie wiem dalej co wybrać. Pan w sklepie jak to pan - byle sprzedać cokolwiek, a ja dalej nie mam pojęcia, który bardziej funkcjonalny.
Poszukuję książek Katarzyny Bonda, jeżeli ktoś byłby skłonny się podzielić to ja chętnie przygarnę. Format obojętny. :kwiatek dla ciebie2:
Coś tam podesłałam.
Ja mam wgrana na tablecie aplikacje Monn+Reader i na niej czytam książki...jeśli ktoś ma coś fajnego babskiego to proszę o podesłanie, z góry dziękuję...
Mam fajne ,ale maila nie widać.
Ja mam inkBooka z podświetlanym ekranem.To polski producent. Ja jestem zadowolona. InkBook wcale nie ustępuje Kindlowi. Nie musi.