E-book - tytuly, wymiana, informacje

02 listopada 2016 19:41
ewal8

Ale tego Kindle to są różne modele. Mogłabyś wkleić link polecanego :-)

Kindle musisz kupic przez Amazona : https://www.amazon.de/Paperwhite-eReader-hochauflösendes-integrierter-Beleuchtung/dp/B00QJDO0QC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478111800&sr=8-1&keywords=kindle+paperwhite
02 listopada 2016 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja mam inkBooka z podświetlanym ekranem.To polski producent. Ja jestem zadowolona. InkBook wcale nie ustępuje Kindlowi. Nie musi. 

Wcale nie twierdze ze Kindle jest najlepszy! Kolezanka prosila o porade wiec polecilam jej swoj. Ty polecasz swoj a jeszcze pare innych osob poleci swoje. Decyzja i tak nalezy do osoby kupujacej ale musi miec co porownywac i w czym wybierac  
02 listopada 2016 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

Wcale nie twierdze ze Kindle jest najlepszy! Kolezanka prosila o porade wiec polecilam jej swoj. Ty polecasz swoj a jeszcze pare innych osob poleci swoje. Decyzja i tak nalezy do osoby kupujacej ale musi miec co porownywac i w czym wybierac :-) 

Agapi ja nic nie pisałam przeciwko Tobie, ja wychwalam swojego inkBooka. Nie denerwuj się tak. Nerwowa jakas jesteś 
02 listopada 2016 20:38
Bateria w Kindle starcza mi na ok 2 tygodnie, ale czytam 2-3 godziny dziennie.
02 listopada 2016 22:25 / 2 osobom podoba się ten post
ewal8

Dziewczyny, przymierzam się do kupna czytnika e-booków i mam pytanie dla użytkowniczek tegoż typu sprzętu.
Czy lepszy w obsłudze jest czytnik z ekranem dotykowym czy taki manualny z przyciskami? Jakie są Wasze doświadczenia?
Oglądałam dzisiaj takie i takie, ale niestety nie wiem dalej co wybrać. Pan w sklepie jak to pan - byle sprzedać cokolwiek, a ja dalej nie mam pojęcia, który bardziej funkcjonalny.

Ja mam również Kindle Paperwhite. Już chyba ze trzy lata (a może dłużej?nie wiem dokładnie...) i jestem baaardzo zadowolona. Uważam go za jeden z najlepszych moich zakupów. :)
02 listopada 2016 23:10 / 2 osobom podoba się ten post
Też uważam te 120 euro za najlepiej wydane pieniądze ostatnich lat:)
02 listopada 2016 23:25 / 4 osobom podoba się ten post
ewal8

Dziewczyny, przymierzam się do kupna czytnika e-booków i mam pytanie dla użytkowniczek tegoż typu sprzętu.
Czy lepszy w obsłudze jest czytnik z ekranem dotykowym czy taki manualny z przyciskami? Jakie są Wasze doświadczenia?
Oglądałam dzisiaj takie i takie, ale niestety nie wiem dalej co wybrać. Pan w sklepie jak to pan - byle sprzedać cokolwiek, a ja dalej nie mam pojęcia, który bardziej funkcjonalny.

Ja mam Kindla - takiego najprostrzego, manualnego i powiem Ci : jakikolwiek czytnik kupisz, za chwilę sie bedziesz zastanawiała, jak mogłas dotychczas żyć bez niego. 
Następny jaki kupię bedzie z podswietlanym ekranem, bo przy oszczędności na żarówkach mojej Pdp - przydało by mi się.
Wichurra ma rację - dla mnie też to najlepszy zakup ostatnich lat.

28 stycznia 2017 22:08
Poszukuję książek Katarzyny Bonda, jeżeli ktoś byłby skłonny się podzielić to ja chętnie przygarnę. Format obojętny.
28 stycznia 2017 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
aniao

Poszukuję książek Katarzyny Bonda, jeżeli ktoś byłby skłonny się podzielić to ja chętnie przygarnę. Format obojętny. :kwiatek dla ciebie2:

Coś tam podesłałam. 
29 stycznia 2017 03:09
wichurra2

Coś tam podesłałam. 

Dziękuję.
29 stycznia 2017 07:44
Ja mam wgrana na tablecie aplikacje Monn+Reader i na niej czytam książki...jeśli ktoś ma coś fajnego babskiego to proszę o podesłanie, z góry dziękuję...
30 stycznia 2017 12:46 / 2 osobom podoba się ten post
Ann1967

Ja mam wgrana na tablecie aplikacje Monn+Reader i na niej czytam książki...jeśli ktoś ma coś fajnego babskiego to proszę o podesłanie, z góry dziękuję...

Mam fajne ,ale maila nie widać.
30 stycznia 2017 12:49
poznanianka1

Mam fajne ,ale maila nie widać.

Jest meil na moim profilu
30 stycznia 2017 14:57
Mycha

Ja mam inkBooka z podświetlanym ekranem.To polski producent. Ja jestem zadowolona. InkBook wcale nie ustępuje Kindlowi. Nie musi. 

Mycha, jaki model masz InkBooka?
10 lutego 2017 16:08
Witam wielbicielki e-bookow, jesli ktos ma cos naprawde wg niego fajnego do czytania to poprosze, jesli mozliwe to w MOBI. Zadnych Harlekinow, w moim zyciu juz sie cos takiego zagniezdzilo, wiec wystarczy.

Prosze, bardzo prosze o cos niezwyklego, trudno mi powiedziec co to ma byc i z jakiej dziedziny, bom wiedzy zadna wszelakiej.