E-book - tytuly, wymiana, informacje

28 października 2016 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wyslane;)))

Dziękuję. Na razie nie mam za dużo czasu na czytanie, ale liczę że jak się oziębi to kochana rodzinka nie będzie nas najeżdżać. Podopieczna miła i spokojna, ale odwiedzających milion.
28 października 2016 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Mam. Ale jak autora nie podasz to nie wymienie bo to co mam to grube tysiace;)

Zawrócę Ci gitarę, jak będziesz wolniejsza. I dziękuję. 
29 października 2016 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No wraca do mnie jako niewyslane. Moze inny adres mail posiadasz? Albo limit jakis jest? Ta paczka wazy prawie 100 mb. Nie wiem jak to obejsc...

Nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Nie mam limitów ani nic podobnego (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Poprosiłam córkę, żeby wysłała mi coś z załącznikiem z książką i doszło bez przeszkód.
Ja też niestety informatyk kiepski i nie wiem co może być przyczyną. Adresu nie mam innego, tylko ten jeden.
Może na forum jest ktoś mądry co zdjagnozuje przyczynę i coś poradzi?
29 października 2016 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Nie mam limitów ani nic podobnego (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Poprosiłam córkę, żeby wysłała mi coś z załącznikiem z książką i doszło bez przeszkód.
Ja też niestety informatyk kiepski i nie wiem co może być przyczyną. Adresu nie mam innego, tylko ten jeden.
Może na forum jest ktoś mądry co zdjagnozuje przyczynę i coś poradzi? :-(

Sprobuje jeszcze raz...

Z Klucha tez tak mialam. Wysylalam jej juz ebooki i wszystkie dochodzily. Cos sie pozmienialo i tez nie znam przyczyny. W najgorszym razie poprosimy kogos ,zeby w moim imieniu wyslal Tobie. Ale z tym sie wstrzymajmy. Moze sie uda;)
29 października 2016 16:02 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Może na forum jest ktoś mądry co zdjagnozuje przyczynę i coś poradzi? :-(

Niestety...Znowu sie nie udalo. Ale sprawdzilam jakich mamy wspolnych znajomych (o adres mailowy mi chodzilo,zeby ta osobva mogla go widziec w Twoim profilu) i wyslalam paczke do MeryKy,ktora postara sie wyslac ja do Ciebie;))) Mam nadzieje,ze tak sie uda bo innego pomyslu juz naprawde nie mam. 
02 listopada 2016 15:37 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dobra,wszystko wszystkim wyslane. Tylko Klucha...Do Ciebie nie idzie i koniec! Nie zgaduje dlaczego. Nawet zwyklego maila nie przepuszcza;)

Przy okazji...Ktos tutaj szukal Chrobak Aleksandry - Beduinki na Instagramie. No wiec mam to...Gdyby co o prosze sie przypomniec bo nie mam juz checi przekopywac sie przez watki;)))

Ja kiedys szukalam Beduinek ... Zdobylam juz ale dziwna sprawa : w pdf na kompie mozna czytac bez problemu jednak po wgraniu na Kindle litery przestawiaja sie strasznie i nie idzie czytac. Probowalam kilka razy i wszystkie formaty i to samo.Po raz pierwszy mialam taki przypadek Wiec jak mozesz wrzucic na swoj czytnik i sprawdzic czy jest dobrze to bardzo bym prosila. 
Tak przy okazji teraz szukam Shukri Laila : Perska zazdrosc oraz Jestem zona szejka . 
Wierze w Ciebie Myszko  
02 listopada 2016 17:23 / 2 osobom podoba się ten post
agapl

Ja kiedys szukalam Beduinek ... Zdobylam juz ale dziwna sprawa : w pdf na kompie mozna czytac bez problemu jednak po wgraniu na Kindle litery przestawiaja sie strasznie i nie idzie czytac. Probowalam kilka razy i wszystkie formaty i to samo.Po raz pierwszy mialam taki przypadek :-( Wiec jak mozesz wrzucic na swoj czytnik i sprawdzic czy jest dobrze to bardzo bym prosila. 
Tak przy okazji teraz szukam Shukri Laila : Perska zazdrosc oraz Jestem zona szejka . 
Wierze w Ciebie Myszko :-) 

Mogę poprosić te Beduinki?
W zamian mogę podesłać całą paczkę tzw. arabskich..
02 listopada 2016 17:38
scarlet

W zamian mogę podesłać całą paczkę tzw. arabskich..:pisanie na forum:

Witam Cie Scarlet;))) Fioletowa mi przyslala Beduinki sa niezle, ale  w MOBI.
Jesli arabskie masz w MOBI to poprosze:)
02 listopada 2016 17:42
fioletowa.mysz

Nora Roberts:
Roberts Nora - Pomyślne wiatry 
Roberts Nora - Pogoda dla dwojga 
Roberts Nora - Zagubieni w czasie 
Roberts Nora - Tajemnicza gwiazda 
Roberts Nora - Święta ze śmiercią 
Roberts Nora - Święta i śmierć 
Roberts Nora - Przeznaczenie 
Roberts Nora - Odnaleziony skarb 
Roberts Nora - Klątwa czarownicy 
Roberts Nora - Czarne wzgórza 
Roberts Nora - Ukryta śmierć 
Roberts Nora - Szkarlatna lilia 
Roberts Nora - Czarna róza 
Roberts Nora - Blekitna dalia 
Roberts Nora - Ksiezniczka 
Roberts Nora - Koniec i poczatek 
Roberts Nora - Blekitna zatoka
Roberts Nora - Zaklety w cien
Roberts Nora - Milosc i paragraf 
Roberts Nora - Zagubiony w czasie 
Roberts Nora - Gra luster 
Roberts Nora - Magia i miłość
Roberts Nora - Wywiad Zycia 
Roberts Nora - Raj obok nas 
Roberts Nora - Niebezpieczna milosc 
Roberts Nora - Karuzela uczuc 
Roberts Nora - Ksiezyc nad Karolina 
Roberts Nora - Życie na sprzedaż 
Roberts Nora - Prawo krwi 

I jeszcze drugie tyle ale...reka mnie boli od wklejania:lol1:

Myszko , proszę Cię o Norę Roberts, bardzo lubię jej ksiązki.
02 listopada 2016 17:42
scarlet

W zamian mogę podesłać całą paczkę tzw. arabskich..:pisanie na forum:

Beduinki poszly  Chetnie przyjme arabskie a w szczegolnosci jak bys miala Shukri Laila  
02 listopada 2016 18:04
fioletowa.mysz

Dobra,wszystko wszystkim wyslane. Tylko Klucha...Do Ciebie nie idzie i koniec! Nie zgaduje dlaczego. Nawet zwyklego maila nie przepuszcza;)

Przy okazji...Ktos tutaj szukal Chrobak Aleksandry - Beduinki na Instagramie. No wiec mam to...Gdyby co o prosze sie przypomniec bo nie mam juz checi przekopywac sie przez watki;)))

Beduinki doszly.Dziekuje . Niestety wyglada na to ze mam problem z czytnikiem ... przestawia litery tym razem tez  
02 listopada 2016 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny, przymierzam się do kupna czytnika e-booków i mam pytanie dla użytkowniczek tegoż typu sprzętu.
Czy lepszy w obsłudze jest czytnik z ekranem dotykowym czy taki manualny z przyciskami? Jakie są Wasze doświadczenia?
Oglądałam dzisiaj takie i takie, ale niestety nie wiem dalej co wybrać. Pan w sklepie jak to pan - byle sprzedać cokolwiek, a ja dalej nie mam pojęcia, który bardziej funkcjonalny.
02 listopada 2016 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
ewal8

Dziewczyny, przymierzam się do kupna czytnika e-booków i mam pytanie dla użytkowniczek tegoż typu sprzętu.
Czy lepszy w obsłudze jest czytnik z ekranem dotykowym czy taki manualny z przyciskami? Jakie są Wasze doświadczenia?
Oglądałam dzisiaj takie i takie, ale niestety nie wiem dalej co wybrać. Pan w sklepie jak to pan - byle sprzedać cokolwiek, a ja dalej nie mam pojęcia, który bardziej funkcjonalny.

Ja mam Kindle Paparwhite, czytnik z ekranem dotykowym + podswietlany ekran ktory bardzo sie przydaje w czasie czytania wieczorem (przy zgaszonym swietle), w autobusie i innym ciemnym miejscu ;-) Mozna wgrac 1000 ksiazek. Bateria trzyma ok 2 miesiecy! Jestem bardzo zadowolona z niego. Wiem , troche wyzej pisalam ze wgranej ksiazki nie moge czytac bo przestawiaja sie litery. Jednak przed chwila wgralam kilka kolejnych e-bookow i wszystko jest ok! Na ok 300 wgranych ksiazek jednej nie moge czytac wiec zakladam ze jest to wina tej konkretnej ksiazki.
Zdecydowanie polecam Kindle !  
02 listopada 2016 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ale tego Kindle to są różne modele. Mogłabyś wkleić link polecanego
02 listopada 2016 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
Ja mam inkBooka z podświetlanym ekranem.To polski producent. Ja jestem zadowolona. InkBook wcale nie ustępuje Kindlowi. Nie musi.