Wyslane;)))
Wyslane;)))
Mam. Ale jak autora nie podasz to nie wymienie bo to co mam to grube tysiace;)
No wraca do mnie jako niewyslane. Moze inny adres mail posiadasz? Albo limit jakis jest? Ta paczka wazy prawie 100 mb. Nie wiem jak to obejsc...
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Nie mam limitów ani nic podobnego (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Poprosiłam córkę, żeby wysłała mi coś z załącznikiem z książką i doszło bez przeszkód.
Ja też niestety informatyk kiepski i nie wiem co może być przyczyną. Adresu nie mam innego, tylko ten jeden.
Może na forum jest ktoś mądry co zdjagnozuje przyczynę i coś poradzi? :-(
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Nie mam limitów ani nic podobnego (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Poprosiłam córkę, żeby wysłała mi coś z załącznikiem z książką i doszło bez przeszkód.
Ja też niestety informatyk kiepski i nie wiem co może być przyczyną. Adresu nie mam innego, tylko ten jeden.
Może na forum jest ktoś mądry co zdjagnozuje przyczynę i coś poradzi? :-(
Dobra,wszystko wszystkim wyslane. Tylko Klucha...Do Ciebie nie idzie i koniec! Nie zgaduje dlaczego. Nawet zwyklego maila nie przepuszcza;)
Przy okazji...Ktos tutaj szukal Chrobak Aleksandry - Beduinki na Instagramie. No wiec mam to...Gdyby co o prosze sie przypomniec bo nie mam juz checi przekopywac sie przez watki;)))
Ja kiedys szukalam Beduinek ... Zdobylam juz ale dziwna sprawa : w pdf na kompie mozna czytac bez problemu jednak po wgraniu na Kindle litery przestawiaja sie strasznie i nie idzie czytac. Probowalam kilka razy i wszystkie formaty i to samo.Po raz pierwszy mialam taki przypadek :-( Wiec jak mozesz wrzucic na swoj czytnik i sprawdzic czy jest dobrze to bardzo bym prosila.
Tak przy okazji teraz szukam Shukri Laila : Perska zazdrosc oraz Jestem zona szejka .
Wierze w Ciebie Myszko :-)
Mogę poprosić te Beduinki?
W zamian mogę podesłać całą paczkę tzw. arabskich..:pisanie na forum:
Nora Roberts:
Roberts Nora - Pomyślne wiatry
Roberts Nora - Pogoda dla dwojga
Roberts Nora - Zagubieni w czasie
Roberts Nora - Tajemnicza gwiazda
Roberts Nora - Święta ze śmiercią
Roberts Nora - Święta i śmierć
Roberts Nora - Przeznaczenie
Roberts Nora - Odnaleziony skarb
Roberts Nora - Klątwa czarownicy
Roberts Nora - Czarne wzgórza
Roberts Nora - Ukryta śmierć
Roberts Nora - Szkarlatna lilia
Roberts Nora - Czarna róza
Roberts Nora - Blekitna dalia
Roberts Nora - Ksiezniczka
Roberts Nora - Koniec i poczatek
Roberts Nora - Blekitna zatoka
Roberts Nora - Zaklety w cien
Roberts Nora - Milosc i paragraf
Roberts Nora - Zagubiony w czasie
Roberts Nora - Gra luster
Roberts Nora - Magia i miłość
Roberts Nora - Wywiad Zycia
Roberts Nora - Raj obok nas
Roberts Nora - Niebezpieczna milosc
Roberts Nora - Karuzela uczuc
Roberts Nora - Ksiezyc nad Karolina
Roberts Nora - Życie na sprzedaż
Roberts Nora - Prawo krwi
I jeszcze drugie tyle ale...reka mnie boli od wklejania:lol1:
Mogę poprosić te Beduinki?
W zamian mogę podesłać całą paczkę tzw. arabskich..:pisanie na forum:
Dobra,wszystko wszystkim wyslane. Tylko Klucha...Do Ciebie nie idzie i koniec! Nie zgaduje dlaczego. Nawet zwyklego maila nie przepuszcza;)
Przy okazji...Ktos tutaj szukal Chrobak Aleksandry - Beduinki na Instagramie. No wiec mam to...Gdyby co o prosze sie przypomniec bo nie mam juz checi przekopywac sie przez watki;)))
Dziewczyny, przymierzam się do kupna czytnika e-booków i mam pytanie dla użytkowniczek tegoż typu sprzętu.
Czy lepszy w obsłudze jest czytnik z ekranem dotykowym czy taki manualny z przyciskami? Jakie są Wasze doświadczenia?
Oglądałam dzisiaj takie i takie, ale niestety nie wiem dalej co wybrać. Pan w sklepie jak to pan - byle sprzedać cokolwiek, a ja dalej nie mam pojęcia, który bardziej funkcjonalny.