E-book - tytuly, wymiana, informacje

31 maja 2016 08:50
Dziewczyny kochane ja też bardzo ale to bardzo proszę o przesłanie mail na profilu .Bedę dozgonnie wdzieczna:teraz jest tak jak dostane bedzie tak
31 maja 2016 09:35
Babcia

Dziewczyny kochane ja też bardzo ale to bardzo proszę o przesłanie mail na profilu .Bedę dozgonnie wdzieczna::placz3:teraz jest tak jak dostane bedzie tak:-)

Twojego adresu mail nie widac...Nie wiem jak wyslac bez tego ;)
31 maja 2016 09:37
Babcia

Dziewczyny kochane ja też bardzo ale to bardzo proszę o przesłanie mail na profilu .Bedę dozgonnie wdzieczna::placz3:teraz jest tak jak dostane bedzie tak:-)

Nie ma maila .
31 maja 2016 10:24 / 1 osobie podoba się ten post
już powinien być widoczny
31 maja 2016 13:01
Babcia

już powinien być widoczny:-)

Nie jest widoczny.
31 maja 2016 14:09 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Twojego adresu mail nie widac...Nie wiem jak wyslac bez tego ;)

Mysiu przesyłam Ci Babci meila na twojego meila..
31 maja 2016 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Mysiu przesyłam Ci Babci meila na twojego meila..:-)

Mam ;)) Wysle paczke wieczorem bo teraz jakos chyba nie chce mnie sie 
31 maja 2016 15:30 / 2 osobom podoba się ten post
Dzięki bardzo z góry dziewczyny jesteście Wielkie /może nie wzrostem ale duchem /a to ważniejsze jak wzrost.Jestem zarejestrowana na tym profilu już 4 lata ale teraz zmienił się na lepsze ,nie ma tylu kłótni nikt nikomu nie dogryza a wręcz przeciwnie . Myslę ,ze tak powinno byc i bez tego jest cięzko.Jesli kogos uraziłam przepraszam
31 maja 2016 15:55
Myślę,że teraz go widać /mail/
31 maja 2016 17:01 / 1 osobie podoba się ten post
Babcia

Myślę,że teraz go widać /mail/

Nie,nie widac. Widza go tylko osoby z Toba zaprzyjaznione. Tak mysle. To taka ochrona przed niechcianym spamem i reklamujacymi sie firmami.Ale ksiazki juz masz wiec jest wszystko ok;)
31 maja 2016 20:23
fioletowa.mysz

Wisienko,juz dzisiaj nie wysle,co? Jutro po obiedzie jakos...Obiecuje.

ok, poczekam. dzięki.
31 maja 2016 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Wisienko, co u Ciebie :)?

Pisałam już kiedys. leczenie zakonczone, zniosłam je dobrze. teraz tylko kontrole. Jestem cały czas w tym samym miejscu, pracuję dalej. W sierpniu wybieram sie na urlop.Pozdrawiam .
31 maja 2016 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

ok, poczekam. dzięki.

? To znaczy ,ze nie doszly?? Sprawdz prosze bo sie juz pogubilam?
31 maja 2016 20:39
fioletowa.mysz

? To znaczy ,ze nie doszly?? Sprawdz prosze bo sie juz pogubilam?

właśnie sprawdziłam pocztę. Juz mam. Moja wina. Najpierw porzeczytałam posta tu. A nie sprawdziłam poczty.
Jeszcze raz dziękuje
31 maja 2016 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

właśnie sprawdziłam pocztę. Juz mam. Moja wina. Najpierw porzeczytałam posta tu. A nie sprawdziłam poczty.
Jeszcze raz dziękuje

Nie ma za co...po prostu sie przestraszylam,ze od nowa ten zalacznik bede musiala robic;)) Pasjonujacej lektury zycze.