Teresadd oraz Mycha - wyslalam wam,prosze sprawdzcie czy doszlo. Umeczylam sie tym wysylaniem bo dwa razy mi neta wyciepalo w kosmos.:-) Teraz zabieram sie do pakowania ksiazek Kice ;))
Teresadd oraz Mycha - wyslalam wam,prosze sprawdzcie czy doszlo. Umeczylam sie tym wysylaniem bo dwa razy mi neta wyciepalo w kosmos.:-) Teraz zabieram sie do pakowania ksiazek Kice ;))
Mycha ale ja nie moge wejść na Twój profil:-)
Kika,weszlam na Twoj profil ale adres mi sie nadal nie chce pokazac ;)) Zaproszenie wyslalam do znajomych,moze to pomoze;)
Mimo zaproszenia do przyjaciol Twoja strona jest dla mnie niedostepna:(
Ale ja nie wiem dlaczego? Ja mam profil otwarty dla wszystkich zalogowanych. Pewnie kolejne bledy a informatyk sie obija i obija... Ksiazki postaram sie wyslac jak najszybciej,co moze potrwac bo moj internet jest do dupy. Inaczej nie moge tego nazwac!
Podpinam sie pod tego posta.
Dziękuję, doszło Joasiu.
Fioletowa:) udostepnilam profil "dla kazdego" dziekuje za zaproszenie, wlasnie zaakceptowalam.
Ćwiek Jakub - Zawieszenie Niewiary
Ness Patrick - Na ostrzu noza
Ziemianski Andrzej - Pomnik cesarzowej Achai
Cass Kiera - Rywalki 5. Korona
Taylor Kathryn - Zostawic Daringham Hall
Glines Abbi - Wybierz mnie
Samuel Bjørk Sezon niewinnych
Antologia - Wyprawa asow
Fitzpatrick Becca - Niebezpieczne kłamstwa
Bowen Rhys - Nie zadzieraj z Molly Murphy! O mój ukochany!
Leyson Leon - Chłopiec z Listy Schindlera
Grynberg Mikołaj - Oskarżam Auschwitz. Opowieści rodzinne
Bromberg K. - Raced - ścigany uczuciem
Sten Viveca - W strone grozy
Leckie Ann - Imperium Radch 01 - Zabójcza sprawiedliwość
Hoover Colleen - Ugly Love
Saulski Arkady - Czarna Kolonia
Horn J.D - Wiedźmy z Savannah 03 - Pustka
Mroz Remigiusz Trawers
Dzisiejsze lupy ;)) Jakby cos ktos to jutro moge wysylac.
A poczekasz do 29 maja?? Bo mi sie limit wyczerpal i mam predkosc 3,6 mb na s:lol2: No dwie godziny by sie slalo...;(
Oczywiście, że poczekam :-)
Polecialo;)
... niestety nie dolecialo nic .... wiec czekam cierpliwie dalej :-)