A ja dzisiaj mam dzien sexualny, pierd....le prace, ide do mamy na obiad a po, wsiadam na rower(z siodełkiem) i jade w sina dal.
A ja dzisiaj mam dzien sexualny, pierd....le prace, ide do mamy na obiad a po, wsiadam na rower(z siodełkiem) i jade w sina dal.
Własnie wróciłam z basenu. O tej porze to jeszcze się nie taplałam ale fajnie ;-))) Teraz herbatka i lulu a rano lenistwo do 11oo. A co !!!!! ;-)))
Ja sobie chyba też po powrocie wykupie karnet na basen, a co!
Żeby spać do 11???
Jak ja wam zazdroszczę dziś humoru... Angina mnie dopadła i w porównaniu z tym co mam w gardle, kaktus to mały pikuś... Nie mam czasu żeby chorować!!! Pomocy!!! :)
Jak ja wam zazdroszczę dziś humoru... Angina mnie dopadła i w porównaniu z tym co mam w gardle, kaktus to mały pikuś... Nie mam czasu żeby chorować!!! Pomocy!!! :)
Mnie ostatnio dopadało coś wrednego a nie wzięłam antybiotyku. Zawsze brałam i nie był potrzebny to doszłam do wniosku, że tym razem nie zabiorę. No i siuup !!! Na samym początku czyli od razu jak tylko poczułam, zaczęłam płukać gardło wodą z dużą ilością soli. Trzeba płukać głęboko, jak tylko się ( a można ) ja nawet wypiłam wodę z solą. Nie chciałam, żeby się to świństwo rozsiało. Praktycznie gardło było płukane kilka razy dziennie. Jakoś mi się udało. Może innym tez się uda ;-)))
W domu jest super.Już mam plan jak go przywrócić do stanu pierwotnego.Tym razem moi chłopcy się nie popisali.A najgorsze jest to,że jeden ogląda się na drugiego i co jest śmieszne skarżą na siebie wzajemnie.No naprawdę nie ma jak w domu.Uwielbiam ten czas.Ajutro od samego rana zaczynam działać .I to ma być urlop?!