Pogoda w kratke a wiec "barowa" hihi Trzeba tak wiec podejsc do sprawy.Trzymajcie sie cieplutko w pracy i w domach.Za Was tez wypije
Pogoda w kratke a wiec "barowa" hihi Trzeba tak wiec podejsc do sprawy.Trzymajcie sie cieplutko w pracy i w domach.Za Was tez wypije
Ja o 17.40 mam Sindbada do Niemiec. Masakra. Bardzo szybko to przeleciało. W domu zostawiam totalny bałagan, wszystko jest rozwalone. Zaczęliśmy w końcu remont sypialni, bo do tej pory cegły wystawały ze ścian. Po zakupie mieszkania zabrakło na to pieniążków. Całą noc nie mogłam dzisiaj zasnąć, zasnęłam nad ranem, a między 8- 9 miał przyjść pan do remontu. Wstałam wcześnie, aby nie przywitać go w łóżku. Przed 9 zadzwonił, że przyjdzie ok. 12.Wściekła jestem, mogłam sobie pospać dłużej.
Mam nadzieję, że jak wrócę przywitają mnie nowe ściany i śliczne kolorki, bo farba już kupiona, mąż ma pomalować.
Jeszcze nie wyjechałam, a chciałabym już być w domku :-).
Do zobaczenia po tej drugiej stronie :-)
Witam z domu.
Juz po weselu córki, było małe skromne, krótkie , ale fajne.
szkoda tylko, ze córka w drugim tańcu skręciła noge.
Ale myślę, ze i tak będzie je dobrze wspominać.
Ja za 2 tygodnie będę z powrotem u mojej babci w Gelsenkirchen.
Babcia bardzo miło mnie pożegnała i chyba z 5 razy się pytała , czy aby na pewno wrócę, co jak na nią - osobę mało okazującą swoje uczucia - było szokujące.
Miłego popołudnia i pozdrowienia dla wszystkich - i tych w pracy , i tych wypoczywających w rodzinnym gronie w domu