W domku najlepiej................O jak mi się już marzy rosołek, pomidorowa lub barszczyk- mam dość tych...drugich delikatnych dań :)))
W domku najlepiej................O jak mi się już marzy rosołek, pomidorowa lub barszczyk- mam dość tych...drugich delikatnych dań :)))
Mycha nie przesadzaj,masz doborowe towarzystwo.Nie zostałaś pożarta to znaczy ze nie jesteś zwykła Mycha tylko super Mycha
Mycha nie przesadzaj,masz doborowe towarzystwo.Nie zostałaś pożarta to znaczy ze nie jesteś zwykła Mycha tylko super Mycha
Walizka "siem pakuje", ostatnie zakupy prawie zrobione, bilet wydrukowany, neurolog zaliczony, rezonans...kiedyś tam :) czyli po powrocie...proboszcz wczoraj pobłogosawil....Więc jade. Uwaga...Żaba nadchodzi :)
Walizka "siem pakuje", ostatnie zakupy prawie zrobione, bilet wydrukowany, neurolog zaliczony, rezonans...kiedyś tam :) czyli po powrocie...proboszcz wczoraj pobłogosawil....Więc jade. Uwaga...Żaba nadchodzi :)
A,mleczko kupione?
Jooo...i marmeladę wiozę do rogalików. Różaną marmeladę...bo w DE nie znają :)
Chyba podkicuje żaba :). Ja się cieszę,ze wraca do De bo to znaczy,że inni wracają do Pl :):):)
Kica zając...Żaba nachodzi w podskokach :)
Dobrze,dobrze wież marmeladę do De,piecz rogaliki,rzuciłaś palenie,trza przytyć z 50 dag :)
Wielkanoc niedługi,ciekawe jak będzie wyglądać zielona żabka z żółtymi jajeczkami...?
Dzisiaj jest mi dobrze, odpoczywam, laptop, książka, córka właśnie z pracy wróciła. Jest dobrze,ale od wtorku zaczynam chodzić po lekarzach, coś jest nie tak, jeszcze mocno się nie boję, mam nadzieję, że to nic groźnego.