Wiesz, naprawde dziwna rodzina. Nie spotkalam sie z czyms takim. Moge zrozumiec zwrot za baterie, chociaz to smieszna kwota, ale rachunek za zarcie??? W glowie mojej sie to nie miesci ...
Wiesz, naprawde dziwna rodzina. Nie spotkalam sie z czyms takim. Moge zrozumiec zwrot za baterie, chociaz to smieszna kwota, ale rachunek za zarcie??? W glowie mojej sie to nie miesci ...
U moich dziadków jest tak samo, córka coś kupi i dziadek oddaje jej pieniądze. Babcia nie lubi wychodzić z domu, ale kiedyś po wizycie u lekarza córka zabrała nas rekreacyjnie do dużego sklepu, babcia zachowywała się jak dziecko, pakowała do wózka wszystko co się jej podobało. Córka tylko się uśmiechała, za to w domu dziadek mało zawału nie dostał, jak córcia paragon mu wręczyła, no oczywiście oddał jej pieniądze. Jest takie powiedzenie: kochajmy się jak bracia, liczmy się jak Żydzi:)))
U moich dziadków jest tak samo, córka coś kupi i dziadek oddaje jej pieniądze. Babcia nie lubi wychodzić z domu, ale kiedyś po wizycie u lekarza córka zabrała nas rekreacyjnie do dużego sklepu, babcia zachowywała się jak dziecko, pakowała do wózka wszystko co się jej podobało. Córka tylko się uśmiechała, za to w domu dziadek mało zawału nie dostał, jak córcia paragon mu wręczyła, no oczywiście oddał jej pieniądze. Jest takie powiedzenie: kochajmy się jak bracia, liczmy się jak Żydzi:)))
Dziś zadzwonił do mnie syn z wiadomością, że wg testu ciążowego zostanę po raz drugi babcią. Cieszę się , ale też i martwię, bo oni tacy młodzi, nieustawieni finansowo. ich synek skończył teraz 1,5 roczku, fajny chłopak. Muszą sobie jakoś poradzić.
Niemcy mają inne obyczaje-dla nich to nie jest nic nienormalnego i nie ma się co dziwić .Wielu takich nie naszych zachowań nigdy nasza słowiańska dusza nie pojmie.
A ja sylwestra spedzam z POLSATEM:(Moj maz pracuje....no coz:( Przyjde na chwilke na forum i zatanczymy:)
fajny sylewster.bedzie pod tytułem "taniec na forum" hahah
Brawo!!!
Gratulacje nie martw sie młodzi sobie poradza!!!! Ja dzis tez dostałam nowine z domu!!! Moja corka napisała ze oficjalnie jest razem z chłopakiem:)))) Ciesze sie bo nie jest sama jak ja jade do DE moze na kims polegac:)))))) Chociaz jest dorosła pracuje ale my zawsze sie martwimy o te nasze dzieci kochane !!!:))))