Na wyjeździe #4

20 stycznia 2014 09:07 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Poczytałam sobie w Internecie na ten temat i wychodzi, że 800 sztuk można przewieźć bez podejrzeń, że wiezie się je na handel. Można też więcej, o ile jest się w stanie udowodnić, że to na własny użytek. Trochę mnie to uspokoiło, bo można pokazać im umowę i tym samym uwiarygodnić, że to na własny użytek.

Albo podczas kontroli otworzyc kilka paczek i przy nich wypalic ,oczy i my mielibysmy wielkie jak "2euro" i oni rowniez----ze zdziwiena,ze tyle mozna wypalic "na raz":):):):):)
20 stycznia 2014 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
No.... i proszę ! 6ooo lubianych postów ! ! Gratuluję ! No i czekam na następne !!
20 stycznia 2014 10:06 / 1 osobie podoba się ten post
Moje to tylko ułamek procenta !
20 stycznia 2014 10:15 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea,gratuluję takiej ilości lubianych postów. Już keidyś miałam napisać,ze jesteś niekwestionowaną ulubienicą forumowiczów:):):)
20 stycznia 2014 10:31 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Andrea,gratuluję takiej ilości lubianych postów. Już keidyś miałam napisać,ze jesteś niekwestionowaną ulubienicą forumowiczów:):):)

a ja kiedys mialam napisac ze to krolowa forum,bez niej byloby smutno.Wyciagaj szampana teraz, za taki komplement nalezy mi sie:)
20 stycznia 2014 10:32 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

a ja kiedys mialam napisac ze to krolowa forum,bez niej byloby smutno.Wyciagaj szampana teraz, za taki komplement nalezy mi sie:)

Ja bym rzekła,że nie tylko królowa forum ale i prezes! hi,hi Pijemy zdrwie Adredi :):)
20 stycznia 2014 10:34 / 3 osobom podoba się ten post
Skoro już mowa o Tobie,to jesteś jedną z niewielu osób ,które potrafią obiektywnie odnieść sie do postów innych.Ja Ciebie uwielbiam i wcale się nie podlizuję,bo Tobie nawet nie trzeba.:)
20 stycznia 2014 10:35
A ja własnie sie dowiedziałam ze kolezanka opiekunka dzis w nocy zmarła " Spokuj jej Duszy"" Zycie jest nie sporawiedliwe młoda dziewczyna 26 pazdziernika wzieła slub nie moge uwierzyc!!!! Pracowłysmy razem w tej samej miejscowosci połtora roku i jeszcze bysmy pracowały zeby nie smierc jej!! Sylwunia spoczywaj w pokoju!!! Wpisałam tu bo nie mam siły myslec gdzie to sie nadaje!!! Poskarzyc sie gdzie do Boga ze tak szybko wezwał ja do siebie:))))))))))) Obym ten dzien jakos zniosła !!!!:((((((((((((
20 stycznia 2014 10:37 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Skoro już mowa o Tobie,to jesteś jedną z niewielu osób ,które potrafią obiektywnie odnieść sie do postów innych.Ja Ciebie uwielbiam i wcale się nie podlizuję,bo Tobie nawet nie trzeba.:)

no i zobaczysz jak teraz obrosnie w piorka!!!ja sie jej boje wrecz, pyskol niesamowity,
20 stycznia 2014 10:37
Zakręcona Mamuela

A ja własnie sie dowiedziałam ze kolezanka opiekunka dzis w nocy zmarła " Spokuj jej Duszy"" Zycie jest nie sporawiedliwe młoda dziewczyna 26 pazdziernika wzieła slub nie moge uwierzyc!!!! Pracowłysmy razem w tej samej miejscowosci połtora roku i jeszcze bysmy pracowały zeby nie smierc jej!! Sylwunia spoczywaj w pokoju!!! Wpisałam tu bo nie mam siły myslec gdzie to sie nadaje!!! Poskarzyc sie gdzie do Boga ze tak szybko wezwał ja do siebie:))))))))))) Obym ten dzien jakos zniosła !!!!:((((((((((((

Niestety śmierć nie wybiera czy młoda czy starsza,czy ma plany czy nie...samo życie....
20 stycznia 2014 10:39
Ja już mam za sobą wizytę w serwisie volkswagena. To tylko przegląd okresowy. Kurcze tak z rana ;-// i to w poniedziałek.
Szaro i ponuro u mnie, aż się oczek nie chce otwierać.
20 stycznia 2014 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

no i zobaczysz jak teraz obrosnie w piorka!!!ja sie jej boje wrecz, pyskol niesamowity,

Nie bój się koleżanki,jak obrośnie w pórka to ją obskubiemy,ale to nie ten typ co by w piórka obrastał,nie ONA ;)
20 stycznia 2014 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Niestety śmierć nie wybiera czy młoda czy starsza,czy ma plany czy nie...samo życie....

To prawda  samo zycie 44lata tylko zyc, ale co zrobic smierc nie patrzy na wiek:( Smutne ale prawdziwe:(
20 stycznia 2014 10:40 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

oj boze, straszne,w takim momencie to niewiadomo co napisac, wspolczuje Tobie a jej bliskim szczegolnie, ile miala lat ?kazdy z Nas mana gorze swoja swieczke ktora kiedys  zgasnie, ale czasami tak trudno jest zrozumiec dlaczego tak szybko, Trzymaj sie, zmow modlitwe, to pomaga.
20 stycznia 2014 10:42
kaska_45

oj boze, straszne,w takim momencie to niewiadomo co napisac, wspolczuje Tobie a jej bliskim szczegolnie, ile miala lat ?kazdy z Nas mana gorze swoja swieczke ktora kiedys  zgasnie, ale czasami tak trudno jest zrozumiec dlaczego tak szybko, Trzymaj sie, zmow modlitwe, to pomaga.

44lata