No co ty zabierasz co daja i w nogi:-P
No co ty zabierasz co daja i w nogi:-P
zerknij w meila:)
Kasia,pierwszy tydz.najgorszy,potem juz jakos leci...aż do nastepnego kryzysu:-)
Jestem dopiero 5 dzien ,a zdaje mi się ,że 105.....Coś czuje,że tym razem będzie mi się dłużyć......:(Takie mam wrażenie jakby w ogóle na urlopie nie była.....buuuuuu
Jestem dopiero 5 dzien ,a zdaje mi się ,że 105.....Coś czuje,że tym razem będzie mi się dłużyć......:(Takie mam wrażenie jakby w ogóle na urlopie nie była.....buuuuuu
Witam Was serdecznie:)
Nastąpiły zmiany w mojej pracy.W piątek wyjeżdżam w inne miejsce pracy.Kasa przyzwoita,pani cierpi na SM.
Czy będę miała internet ? Nie wiem,postaram się mieć kontakt ze światem:)Pożyjemy ,zobaczymy.
Życzę miłego tygodnia:)
A ja własnie sie dowiedziałam ze kolezanka opiekunka dzis w nocy zmarła " Spokuj jej Duszy"" Zycie jest nie sporawiedliwe młoda dziewczyna 26 pazdziernika wzieła slub nie moge uwierzyc!!!! Pracowłysmy razem w tej samej miejscowosci połtora roku i jeszcze bysmy pracowały zeby nie smierc jej!! Sylwunia spoczywaj w pokoju!!! Wpisałam tu bo nie mam siły myslec gdzie to sie nadaje!!! Poskarzyc sie gdzie do Boga ze tak szybko wezwał ja do siebie:))))))))))) Obym ten dzien jakos zniosła !!!!:((((((((((((
Witam Was serdecznie:)
Nastąpiły zmiany w mojej pracy.W piątek wyjeżdżam w inne miejsce pracy.Kasa przyzwoita,pani cierpi na SM.
Czy będę miała internet ? Nie wiem,postaram się mieć kontakt ze światem:)Pożyjemy ,zobaczymy.
Życzę miłego tygodnia:)
na 100 % jestem pewna , że będziesz miała dostęp do internetu :)
ja przyjeżdżam 31 stycznia do De :)
Sylwunia????Nasza,z forum??Mamuelko????Taka jeszcze młoda osoba,świat nie jest sprawiedliwym miejscem......