Na wyjeździe #4

20 stycznia 2014 11:14
magdalena_k

No co ty zabierasz co daja i w nogi:-P

zerknij w meila:)
20 stycznia 2014 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

zerknij w meila:)

grozisz mi? :)
20 stycznia 2014 11:42 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem dopiero 5 dzien ,a zdaje mi się ,że 105.....Coś czuje,że tym razem będzie mi się dłużyć......:(Takie mam wrażenie jakby w ogóle na urlopie nie była.....buuuuuu
20 stycznia 2014 11:51
Kasia,pierwszy tydz.najgorszy,potem juz jakos leci...aż do nastepnego kryzysu
20 stycznia 2014 11:55
Marta

Kasia,pierwszy tydz.najgorszy,potem juz jakos leci...aż do nastepnego kryzysu:-)

Wiem, wiem, ale czasem nawet ja muszę sobie pomarudzić poniedziałkowo:)Tak mi się z domu wyjeżdżać nie chciało........Tu nic do roboty/i dobrze/ tylko ,ze ta monotonia to miecz obusieczny.......Nawet uczyc mi sie nie chce, ani czytac, ani nic -niechcieja giganta mam!
20 stycznia 2014 11:58
kasia63

Jestem dopiero 5 dzien ,a zdaje mi się ,że 105.....Coś czuje,że tym razem będzie mi się dłużyć......:(Takie mam wrażenie jakby w ogóle na urlopie nie była.....buuuuuu

Kasiu,ja tak miałam od chwili kiedy przyjechałam do Berlina.Myślałam,ze czas się zatrzymał.Ledwie wytrzymałam,ale Tobie zleci szybciutko :)
20 stycznia 2014 12:00 / 3 osobom podoba się ten post
Niechciej minie,jutro takiego pałera dostaniesz ze babci meble poprzestawiasz
20 stycznia 2014 12:06 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Oj tam oj tam!Zleci szybko ja tez myslalam,ze dni beda mi sie wlokly a juz jutro mina mi dwa tygodnie jak tu jestem,jeszcze tylko czterascie,albo pietnascie tygodni i juz "lete" na urlop.Nawet mi sie nie chce sprawdzac ile to jeszcze tych tygodni przedemna :):):):)
20 stycznia 2014 12:52 / 2 osobom podoba się ten post
Witam Was serdecznie:)

Nastąpiły zmiany w mojej pracy.W piątek wyjeżdżam w inne miejsce pracy.Kasa przyzwoita,pani cierpi na SM.
Czy będę miała internet ? Nie wiem,postaram się mieć kontakt ze światem:)Pożyjemy ,zobaczymy.

Życzę miłego tygodnia:)
20 stycznia 2014 13:14
hogata76

Nastąpiły zmiany w mojej pracy.W piątek wyjeżdżam w inne miejsce pracy.Kasa przyzwoita,pani cierpi na SM.
Czy będę miała internet ? Nie wiem,postaram się mieć kontakt ze światem:)Pożyjemy ,zobaczymy.

na 100 %  jestem pewna , że będziesz miała dostęp do internetu :)  
ja przyjeżdżam 31 stycznia  do De :)

20 stycznia 2014 13:17 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A ja własnie sie dowiedziałam ze kolezanka opiekunka dzis w nocy zmarła " Spokuj jej Duszy"" Zycie jest nie sporawiedliwe młoda dziewczyna 26 pazdziernika wzieła slub nie moge uwierzyc!!!! Pracowłysmy razem w tej samej miejscowosci połtora roku i jeszcze bysmy pracowały zeby nie smierc jej!! Sylwunia spoczywaj w pokoju!!! Wpisałam tu bo nie mam siły myslec gdzie to sie nadaje!!! Poskarzyc sie gdzie do Boga ze tak szybko wezwał ja do siebie:))))))))))) Obym ten dzien jakos zniosła !!!!:((((((((((((

Mamuelka bardzo współczuje,szkoda dziewczyny,tyle lat przed nią jeszcze było,wielka szkoda,ale niestety nie znamy dnia ani godziny,trzymaj się,myślami jestem z tobą.
20 stycznia 2014 13:27 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Hogatka ,bez Ciebie smutno ,więc miej internet.Trzymam kciuki za nowe miejsce :)
20 stycznia 2014 13:28 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

na 100 %  jestem pewna , że będziesz miała dostęp do internetu :)  
ja przyjeżdżam 31 stycznia  do De :)

Oby Kochana:)
20 stycznia 2014 13:31 / 2 osobom podoba się ten post
K a s i a 63---- Gratuluje 5000 lubianych postow....Andrea poczestowala czekoladkami a Ty? jak nie masz pod reka dla mnie moze byc "szyneczka"-tez lubie:):):):):)
20 stycznia 2014 13:33 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Sylwunia????Nasza,z forum??Mamuelko????Taka jeszcze młoda osoba,świat nie jest sprawiedliwym miejscem......

Kasiu grauluję 5000 postów !