A dodam do swego opisu teraz to zrzedliwa i szukajaca na nowo miejsca na ziemi a do tego czasu mi potrzeba hahohoo
A dodam do swego opisu teraz to zrzedliwa i szukajaca na nowo miejsca na ziemi a do tego czasu mi potrzeba hahohoo
Orim dlaczego mowisz ze mam ciety jezyk
oj znow !!!! ha ha nastepna odwazna w necie hihi Prosze cie litosci bo i tak tego nie sprawdzisz.A do takich rozmow to stworzylem Dobry(a) jestem w te klocki Wiec zapraszam na tamta stronke
Dzięki ,ale ja sie bawię w inne klocki !!!!!!
mowiac krotko filigranowa blondyneczka z pazurem.Na zrzedliwa to jestes jeszcze za młoda.A miejsca sie szuka cale zycie bo tylko w ten sposob mozna sie realizowac
Mloda jestem moze i tak ale ostatnio za duzo na mnie spadlo i slabo ogarniam zycie a o realizacji i planach juz nie mysle zyje terazniejszoscia bo czas za szybko ucieka i zyje tym co jest
i bardzo dobrze.To co jest tez nas niesie w jakims kierunku.To co na ciebie spadlo z czasem dasz rade dzwignac.
Orim podoba mi sie to co napislaes
to juz nastepne klocki w ktore moze jestem dobra
Temat sie fajnie rozwinal :)
drogie Opiekunki dziekuje za Wasze wypowiedzi.
Kazda z nas jest inna, kazda wyjatkowa, kazda piekna :)
Serce <3
i nie wszyscy sa kobietami ha ha
no tak, ale ja pisalam o kobietach i tylko kobiety odpowiedzialy...
Ty - moj drogi kolego tylko komentujesz , a o sobie w temacie jak siebie sam widzisz w lustrze i nie tylko nie odpowiedziales :)
i tu moj zadarty nosek powedrowal do gory :)