A kogo ratował?,a serio ,no,no,prawie rurka z kremem:)
A kogo ratował?,a serio ,no,no,prawie rurka z kremem:)
prawie Zywiec ha ha to czyni roznice
Andrea super samochodzik:)
Haneczka Ty chyba oszalałaś z tą swoją samooceną, wyślij mi zdjęcie, założę się że znajdę co najmniej trzy Twoje atuty, każda z nas je ma! tylko trzeba chcieć je zauważyć i nie patrzeć na siebie tak krytycznie, zlituj się kobieto i daj sobie szansę proszę
Mleczko napisałaś super zdanie, tak każdego dnia jesteśmy inne. I ja też jednego dnia wstaję i jestem piękna a następnego błeee
Nie mogę napisać jak się czuję dzisiaj hehe bo dziś wróciłam do domu i mąż w błyskawicznym tempie pomógł mi sie pozbyć kurtki i nie tylko:) to by było nie fer:P
Ograniczę się do mojej subiektywnej oceny choć postaram się być jak najbardziej obiektywna nie uwzględniając dnia dzisiejszego.
Zatem 170 wzrostu, 69 żywej wagi. Włosy krótkie, zwykle różne odcienie rudości, a pod spodem już dużo siwych :( Oczy niebieskie, mam super nogii i fajny tyłek. Cycki takie zwyczajne, jeszcze aż tak bardzo nie wiszą:P Nos zadarty bardzo, rozmiar stopy 39-40 hehe :) Cierpię na ciągły brak talii, nie wiem jaki to rodzaj sylwetki. Nie za bardzo siebie lubię, ale zainteresowani od czasu do czasu wciąż się pojawiają mimo upływu lat i podnoszą moją samoocenę, to miłe.
Moja najważniejsza najlepsza cecha według mnie: obiektywizm. Najgorsza: naiwność. Ciągle za to dostaje po głowie i mimo to nadal wierzę że wszyscy ludzie są dobrzy. Jestem uczulona na obłudę.
Znam tą reklamę,przepraszam muszę skoczyś na skeypa:)
swietnie super opis Jednak ja bym uzyl slowa piersi ha ha
to dzwon do mnie ha ha
hahaha typowy facet, skupil sie tylko na jednej rzeczy............., jak zwal tak zwal
to dzwon do mnie ha ha
Tylko gdzie ,jak ty skeypa nie masz,łał ile osób oglądało twój profil:)
no coz skupilem sie na wszystkim(fajne nogi,pupa,wlosy i oczy) jak typowy facet.A jak nie typowy facet to nie jest mi obojetne nazewnictwo.Wiec nie zwal jak zwal bo kobieta ma piersi a cycki ( nie chce nikogo obrazic ) np.krowa
no coz skupilem sie na wszystkim(fajne nogi,pupa,wlosy i oczy) jak typowy facet.A jak nie typowy facet to nie jest mi obojetne nazewnictwo.Wiec nie zwal jak zwal bo kobieta ma piersi a cycki ( nie chce nikogo obrazic ) np.krowa
mam ha ha
A gdzie ,ha,ha,ha:)?