No juz dzwonie,ale chyba mi ucho peknie dzisiaj od nawijania,to pewne:-)
Zeby bylo w temacie to...pachne wlasnie sobie Kenzo Jungle! Cuuudo! Kocham to:-)

No juz dzwonie,ale chyba mi ucho peknie dzisiaj od nawijania,to pewne:-)
Zeby bylo w temacie to...pachne wlasnie sobie Kenzo Jungle! Cuuudo! Kocham to:-)
Myszko, opisz proszę ten zapach, chcę coś nowego na wiosnę znaleźć. :-)
Wyciągam słodki, pachnący wątek :).
Wąchałam dziś kolejny raz nowego Muglera, cóż, nie powala. Za dużo lepkiej słodyczy, za mało drzewa ;).
Chyba zamknę oczy i pod choinkę kupię sobie ukochanego Sisleya :D. Ciekawe, czego zapragnie córka, cieszę się, że przeciągnęłam ją w ciemną, ziemistą, korzenno - aromatyczną i drzewną stronę mocy :D.
PS, Explosive Aignera nie okazał się pomyłką, kto by pomyślał ;).
Powaznie?? Ale nie robisz sobie jaj? Przeciez pamietam jak pomstowalas,ze nie bedziesz miala komu oddac w prezencie niewypala, a mi glupio bylo, ze go opisywalam ekspresyjnie i dalas sie tym opisem skusic ;)))
Wiem, wiem :D.
Dziecięciu zostawiłam, bo chciała komuś podarować, albo sprzedać, ale wwąchiwałyśmy się tak intensywnie i skutecznie, że ostatnio sama zaczęła używać. Jakieś miksy robi, czymś tłamsi ten powalający poczatek, albo przed wyjściem wietrzy się na balkonie, w każdym bądź razie ostatnio od niej poczułam Explosiva :D.
Fioletowo, wywąchałaś ostatnio coś ciekawego?
Ludziska przypominam ino,ze 24 listopada promocja 1 plus 1 na perfuma w rosmanie. Ja w tym roku obkupie i jako prezenty zapodam na gwiazdke,juz zem zrobila liste dla corki i ma kupic bo ze mnie noga w zakupach w internecie http://www.radiozet.pl/Co-gdzie-kiedy-jak/rossmann-promocja-perfumy-zasady-promocji-perfum-na-black-friday
to też piękny zapach droższy być może będzie w promocji w Rossmanie
Alasencja gadala ze mna o perfumach w promocji. I te byly wlasnie. Ale nie wiem za cholere gdzie. Moze w Mullerze?