W douglasie powinny być : Issey Miyake - woda toaletowa polecam ?ale nie różana / - ja ja uwielbiam , taki zapach chyba by ci pasował . Mimo , że to woda toaletowa zapach utrzymuje sie bardzo długo
W douglasie powinny być : Issey Miyake - woda toaletowa polecam ?ale nie różana / - ja ja uwielbiam , taki zapach chyba by ci pasował . Mimo , że to woda toaletowa zapach utrzymuje sie bardzo długo
Wish-Choparda też jest całkiem fajny ale w ciemnym opakowaniu granatowe pudełko promocja jest .Muszę niuchnąc Innocent nie wiem jak pachnie .
Ten granatowy o wiele bardziej mi się podoba od czerwonego. Latem kupiłam w promocji w Rosmanie ale jeszcze nie zdążyłam go rozpakować :-)
Jaki moja podopieczna ma krem do twarzy to klekajcie narody. Znów mam na co pracować :-)
Pytanie czy efekt jest ....jak jest to dawaj nazwę:-)
Czerwony jest łokropny i jeszcze jest takie kremowe opakowanie, jasne.,też jakoś nie pasi
Ten czerwony pachnie jak ruskie perfumy myślałam, że mnie udusi :smiech3:
,,Scandal" Jean Paul Gaultier...chodzi za mną:-):piekna:
Rzeczywiście skandal . Ja jestem wierna ( jak zwykle ) mnie kręci piżmo .Wiem, że się powtarzam
Niestety . Taki wypaczony gust
:-)
Lubie poszukiwać nowe zapachy :-)Wynagradzam się:-)Piżmo jest ok. A jak zwą się perfumki?