Nie wąchaj!!! :)
Nie wąchaj!!! :)
Margaretko, prawdziwy menczizna nie nosi skarpet. Nosi onuce :)
Ty wiesz co??????????????ßJa mam bardzo bogata wyobraznie i jak sobie teraz tak wyobrazilam-przypomnialam zapach,to az go poczulam.Skutek?Targnol mnie dreszcz:)
jak bedziesz w perfumerii poszukaj KOUROS'a bialego zobaczysz wtedy jaki cie dreszcz przejdzie....:P
wiecie co ja mam w nosie dreszcze :)
Wy piszcie , a ja pójdę w sobote do Douglasa i obwącham się az mnie ...... dreszcz przejdzie .
A teraz ja i mój Lelo idziemy do wyrka :P
No to sparawdze,gorzej jak zaczne sie dziwnie zachowywaci dziwne dzwieki wydawac-bo tak tez moze byc.Czy juz widzisz mine pani,ktora mnie obsluguje ?
Ja widze mine wszystkich w tym sklepie hahahhaha
Zawsze gdy chce by mnie szybko obsluzono biore kourosa do reki i po 1 sek. sprzedawczyni jest przy mnie :P
No a co To Lelo?
wiedziałam ,ze padnie pytanie co to .:))
Otóż , moi drodzy Lelo to jeden z droższych modeli wibratorów. Szwedzkie wykonanie.
wiedziałam ,ze padnie pytanie co to .:))
Otóż , moi drodzy Lelo to jeden z droższych modeli wibratorów. Szwedzkie wykonanie.
Ty wiesz co??????????????ßJa mam bardzo bogata wyobraznie i jak sobie teraz tak wyobrazilam-przypomnialam zapach,to az go poczulam.Skutek?Targnol mnie dreszcz:)
Ja rozumim Hogatka i dlatego mówie nie wąchaj :) Kiedy jeszcze nie Men mnie odwiedzał to zostawiał mydło King i jak je wachałam to sie smutałam ze pojechał. Te pachnidłowe wrażenia to mam do dzis...anyz np....i widze jak z bacia jesteśmy w sklepie kolonialnym a tam w słojach moje ulubione cukierki anyzowe :)) Zreszta ...jesli o skojarzeniach mowimy to np w obrazie który obecnie wyszywam mam "zapisane" wydarzenia. I jak patrze na głowe Chatity to widze moja pierwsza PDP panią Danke :) i słysze jej słowa:" Johana a ty ciągle ta igła w gore i w dół" :)
Ja tak odbiegne troszku od tematu,ale nie do konca:)
Asik ja sie musze pochwalic:)
Robie mojej mamusi szal na drutach(pierwszy raz dziergam)juz mam pol:D:D:D:D:D:D To na gwiazdke.Jak moj starszy zobaczyl przez skype,to zamowil dla siebie:)Ale mi sie milo zrobilo:)