Jose polecam. Ja kupilam w douglasie. Mnie sie cholernie podoba i fajnie mi z tym zapachem. Ale moja kumpela jak sobie test zrobila to powiedziala,ze smierdzi cygarem :lol2: Wiec warto sprawdzic. Tam w skladzie tonka jest,nie kazdy to lubi.
Jose polecam. Ja kupilam w douglasie. Mnie sie cholernie podoba i fajnie mi z tym zapachem. Ale moja kumpela jak sobie test zrobila to powiedziala,ze smierdzi cygarem :lol2: Wiec warto sprawdzic. Tam w skladzie tonka jest,nie kazdy to lubi.
No, wiem, że Jose, ale co dalej? Dużo tego Józka jest, a ja nastawiam się na dwa zapachy na jedno testowanie, bo mam tylko dwa nadgarstki ;).
A co myślicie o Coco Modemoiselle? Byłam uzależniona przez parę lat, teraz mi trochę zelżało, ale dalej kocham :).
Moje ulubione od paru lat. Bardzo je lubię, nawet niedawno komplement od kasjera na stacji benzynowej na ich temat dostałam:) Jedne z najtwarlszych perfum jakie znam - może jedynie Angel jest podobnie trwały.
Moja pd pani doktor ginekolog,używa pięknych perfum mnie zauroczył ten zapach,nie mam tu douglasa ale zamówię przez internet jak będę w domu,Jil Sander Sun Delight bardzo trwałe.
Polecam , najpierw zapoznaj się z zapachem Jil Sander - Eve - jak podobają ci się Sun Delight to Eve spodoba ci sie jeszcze bardziej :)
Polecam , najpierw zapoznaj się z zapachem Jil Sander - Eve - jak podobają ci się Sun Delight to Eve spodoba ci sie jeszcze bardziej :)
Ester Lauder Biała Linia.Od dziesięciu lat.
Chanel 5 tradycyjnie i niezmiennie od lat.
Czasami Opium.Wierna jestem zapachom.
Z Jil Sander to mi się Jil podoba bardzo. Czaję się na nie odkąd pracuję w Niemczech, ale mam tyle flakoników innych perfum, że muszę najpierw tamte chociaż trochę wykorzystać.