Nasza Perfumeria

28 kwietnia 2016 23:42
fioletowa.mysz

Jose polecam. Ja kupilam w douglasie. Mnie sie cholernie podoba i fajnie mi z tym zapachem. Ale moja kumpela jak sobie test zrobila to powiedziala,ze smierdzi cygarem :lol2: Wiec warto sprawdzic. Tam w skladzie  tonka jest,nie kazdy to lubi.

No, wiem, że Jose, ale co dalej? Dużo tego Józka jest, a ja nastawiam się na dwa zapachy na jedno testowanie, bo mam tylko dwa nadgarstki ;).
28 kwietnia 2016 23:48
salazar

No, wiem, że Jose, ale co dalej? Dużo tego Józka jest, a ja nastawiam się na dwa zapachy na jedno testowanie, bo mam tylko dwa nadgarstki ;).

J'ose, to jest dokladna nazwa   
29 kwietnia 2016 01:21 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

A co myślicie o Coco Modemoiselle? Byłam uzależniona przez parę lat, teraz mi trochę zelżało, ale dalej kocham :).

Moje ulubione od paru lat. Bardzo je lubię, nawet niedawno komplement od kasjera na stacji benzynowej na ich temat dostałam:) Jedne z najtwarlszych perfum jakie znam - może jedynie Angel jest podobnie trwały. 
29 kwietnia 2016 08:30 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

Moje ulubione od paru lat. Bardzo je lubię, nawet niedawno komplement od kasjera na stacji benzynowej na ich temat dostałam:) Jedne z najtwarlszych perfum jakie znam - może jedynie Angel jest podobnie trwały. 

Moja siostra je uwielbia :)
Pasują do niej, bo jest ułożona i metodyczna. W ogóle uważam, że te perfumy do takich osób pasują. Stonowane z klasą.
Natomiast ja dojrzałam chyba do Chanel nr 5. Jak te aldehydy ulecą, to pózniejsza róża pięknie sięna skórze rozwija.
29 kwietnia 2016 08:49
Moja pd pani doktor ginekolog,używa pięknych perfum mnie zauroczył ten zapach,nie mam tu douglasa ale zamówię przez internet jak będę w domu,Jil Sander Sun Delight bardzo trwałe.
29 kwietnia 2016 09:17 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

Moja pd pani doktor ginekolog,używa pięknych perfum mnie zauroczył ten zapach,nie mam tu douglasa ale zamówię przez internet jak będę w domu,Jil Sander Sun Delight bardzo trwałe.

Polecam , najpierw zapoznaj się z zapachem Jil Sander - Eve - jak podobają ci się Sun Delight to Eve spodoba ci sie jeszcze bardziej :)
29 kwietnia 2016 09:24
Aniak

Polecam , najpierw zapoznaj się z zapachem Jil Sander - Eve - jak podobają ci się Sun Delight to Eve spodoba ci sie jeszcze bardziej :)

O dzięki lubię nowości,dzięki
29 kwietnia 2016 10:36 / 1 osobie podoba się ten post
Aniak

Może dziś po południu będe miała okazję obwąchać 
29 kwietnia 2016 11:21 / 3 osobom podoba się ten post
A probowalyscie- roberto cavalli nero assoluto? Nosze od roku, poki co nie zamienie na nic innego.
29 kwietnia 2016 11:52 / 3 osobom podoba się ten post
Ester Lauder Biała Linia.Od dziesięciu lat.
Chanel 5 tradycyjnie i niezmiennie od lat.
Czasami Opium.Wierna jestem zapachom.
29 kwietnia 2016 12:17 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Ester Lauder Biała Linia.Od dziesięciu lat.
Chanel 5 tradycyjnie i niezmiennie od lat.
Czasami Opium.Wierna jestem zapachom.

Chanel 5 - klasyk!
29 kwietnia 2016 12:59 / 3 osobom podoba się ten post
Z Jil Sander to mi się Jil podoba bardzo. Czaję się na nie odkąd pracuję w Niemczech, ale mam tyle flakoników innych perfum, że muszę najpierw tamte chociaż trochę wykorzystać.
29 kwietnia 2016 14:49 / 1 osobie podoba się ten post
Ja osobiście uwielbiam Gucci Premiere i Chance Chanel
29 kwietnia 2016 14:52 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Z Jil Sander to mi się Jil podoba bardzo. Czaję się na nie odkąd pracuję w Niemczech, ale mam tyle flakoników innych perfum, że muszę najpierw tamte chociaż trochę wykorzystać.

Z zapachów zmysłowych , a jednoczesnie nie wulgarnych i z klasą, to może poniuchaj gdzie w perfumerii Narciso Rodriquesa "For Her" . Powiem, że wciągający, ale nie krzykliwy.
29 kwietnia 2016 15:16 / 2 osobom podoba się ten post
Coś kiedyś mi się obiło o uszy, że perfumy tego Rodriquesa są fajne. Już od dłuższego czasu mam jednak tak, że wchodzę do perfumerii, wącham i mi się mało co podoba, więc nawet już mi się nie chce wąchać różnych nowych zapachów. W sumie szkoda, bo przez to nie wynajduję sobie jakichś nietypowych perfum, które by tylko mnie charakteryzowały. Zostaje przy tym, że pachnę jak 1/3 Polek:) Co zrobić - lubię tą Mademoiselle i lubię J'adore i lubię też bardzo Elisabeth Arden - Splendor - to nawet tani perfum jest, ale od lat mi się na letnie wieczory podoba.