Pytanie do Panów - czy wygląd ma znaczenie?

05 listopada 2013 16:59
mala

:))no trafiles,ze rogata:)ale ogolnie spokojna,rogi kielkuja mi tylko wtedy,gdy ktos mnie powaznie wkurzy:))))a jak juz mnie wkurzy,to brak slow:)))

moze ukierunkuj te rogi bardziej kreatywnie.Widze ze masz potencjal i daleko zajdziesz tylko musisz znalesc wrescie cos co cie zupelnie pochlonie
05 listopada 2013 17:01
ANULA62

Hahaha, ubawilam sie setnie

ja tez sie ubawilem.kazdy "model" ha ha dobre
05 listopada 2013 17:09
ORIM

moze ukierunkuj te rogi bardziej kreatywnie.Widze ze masz potencjal i daleko zajdziesz tylko musisz znalesc wrescie cos co cie zupelnie pochlonie

chlonie mnie,oj chlonie:))))rogata jestem jak diabli teraz,firma mnie wkurzyla i przegladam inne:)
05 listopada 2013 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
Kochane to jest instrukcja "instrukcja obslugi samego Orima"
05 listopada 2013 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

Kochane to jest instrukcja "instrukcja obslugi samego Orima"

Choinka:)))to skomplikowany on,cos moj intelekt nie moze tej instrukcji"ogarnac":))))))takie od sprzetu agd sa latwiejsze:))a moja babcia,za zycia twierdzila,ze facetowi do zycia wystarcza tylko trzy rzeczy....:)
05 listopada 2013 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
mysle ze Orim sie nie obrazil na mnie ze powiedzialam ze to jego instrukcja obslugi
ogolnie facet to skomplikowana machina
i to tak moze byc
faktycznie sprzet agd latwiej dziala niz nie jeden facet
05 listopada 2013 17:37
Poczytałam tą instrukcję obsługi i za długa. Ja mojego " obsługuję " jednym punktem - kocham takiego, jakim jest i się kula już 7 lat.
05 listopada 2013 17:39
judora

Poczytałam tą instrukcję obsługi i za długa. Ja mojego " obsługuję " jednym punktem - kocham takiego, jakim jest i się kula już 7 lat.

:)))bardzo ladnie,tak trzymaj:))))))ja to tylko tak sobie gadam,ze szukam tego faceta a tak na powaznie,to wcale nie szukam,bo jest mi calkiem dobrze na swiecie w formie singla:)wysingluje sie,to pewnie cosik znajde,chociaz kto wie,bo czas leci jak glupi:)ale po co utrudniac sobie zycie jak moze byc mniej skomplikowane:)no ale jak trafilas na tego fajnego,jedynego to dbaj o to bo warto:))))
05 listopada 2013 18:03
judora

i tak trzymaj i mu to mow i okazuj.Mowcie co chcecie o facetach,ale wcale nie sa tacy twardzi.Tez wymagaja ciepla i akceptacji
05 listopada 2013 18:05

Rekrutowanie przez maila również źle się tutaj kończy. Moderator

05 listopada 2013 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

mysle ze Orim sie nie obrazil na mnie ze powiedzialam ze to jego instrukcja obslugi
ogolnie facet to skomplikowana machina
i to tak moze byc
faktycznie sprzet agd latwiej dziala niz nie jeden facet

dokladnie haneczka i nie obrazam sie.Wbrew pozorom jestesmy tacy sami.Moze tylko u was to jest z naciskiem na serce,komplementowanie Jednak facet tez wymaga aby go "dopieszczac" Zaniedbasz to a ten niby nie czuly ze stali i kamienia znajdzie kogos kto dostrzeze w nim wrazliwego czlowieka
05 listopada 2013 18:14 / 2 osobom podoba się ten post
Facet lubi by go dopieszczac ,szanowac a kobieta tez to lubi
juz napisalam w ktoryms poscie ze w zwiazku to te nasza milosc naprawde trzeba pielegnowac bo gdy wejdziemy tylko w rutyne to wszystko szlag trafia
29 stycznia 2014 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Alez Ewa-e co to za pytani nie ma brzydkich kobiet ,co najwyzej moga  byc zaniedbane z rozny przyczn np. ze jest nie doceniana ,mało kochana,lub maz sie przyzwycził i mu tak dobrze lub ona mysli ze jak juz złapała i zaobraczkowała to nie musi ładnie wygladac faceci to wrokowcy lubia popatrzec na ładna buzie ,piekno podziwiaja a mamusie kochaja:))))))))))))))))))

Chcialas chyba napisac, ze nie ma brzydkich polskich kobiet )
Bo czasami jak ide ulica, to przemyka mi mysl taka.....czy ja aby czasami nie jestem statysta w jakims filmie o Frankenszteinie?
29 stycznia 2014 21:24 / 6 osobom podoba się ten post
amelka55

Chcialas chyba napisac, ze nie ma brzydkich polskich kobiet :-))
Bo czasami jak ide ulica, to przemyka mi mysl taka.....czy ja aby czasami nie jestem statysta w jakims filmie o Frankenszteinie?

Podobno nie ma brzydkich kobiet ,tylko wodki moze byc za malo:):):):)
29 stycznia 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
amelka55

Chcialas chyba napisac, ze nie ma brzydkich polskich kobiet :-))

Dosłownie:))))))))))))))))