17 września 2013 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
misiekFfmCzy naprawdę dla Was mężczyzna to takie stworzenie, które ma cały rozum poniżej pasa i wystarczy mu pokazać cycki, że oswoić jak Marsjanina i wychować po swojemu?
My też kochamy, tęsknimy, mamy marzenia, a nawet czasami płaczemy jak mamy ku temu powód.
To nie nasza wina, że natura stworzyła nas właśnie takimi, jakimi jesteśmy.
Tylko nie mówcie, że Wy nie oglądacie się i nie komentujecie wyglądu mężczyzn, że nie interesuje Was fizyczność partnera i że nie świntuszycie czasami.
I nie jest nam wszystko jedno, czy " do kochania", czy "do sikania".
Oczywiscie ,że nie!!!!!!!!I na drugą częśc posta - oczywiście ,że tak!!!!!!!A ostanie zdanieTwoje - wiemy ,że nie jest:)Odniosłam sie do posta Danuty z czysto medycznego punktu widzenia.
Drugi Twój post - zgadzam sie ,tak właśnie jest.A,ze nas tu bab przewaga to nie masz wyjscia Misiek - wiadomo jak to my ,ż tematu na temat i zpowrotem.I na powaznie i poświntuszyć:)
I ,żeby juz w temacie jako tako było to ja powiem tak całkiem poważnie-podobnie zreszta jak Ty powiedziałes.Jak sie jest młodym to patzry sie na zupełnie inne rzeczy niz będąc dorosłym przez duże D.Poznalam obecnego męża 7 lat temu,gdybym go poznala 27lat temu ,zupełnie by mnie nie interesował ........Zmiana spojrzenia,priorytetów,wartości.......chyba wszystko po trochu:)
I Misiek nie chowaj urazy na przyszłosc :)My tu czasem moze i bez sensu pieprzymy i często nie na temat ale naprawde nie uważamy ,że męska połowa ludzkości to samo zło:):):):):)I nigdy tak nie będzie ,żeby wszystko zostało powiedziane -ile nas ,tyle zdań:) A że Was mało na forum ,to to wasze zdanie szczególnie cenne:):):)