Margaretko,Ty teraz wysnilas Andrejke i Wroclaw Nasz ,hahahaha:D:D:D:DD:D
Margaretko,Ty teraz wysnilas Andrejke i Wroclaw Nasz ,hahahaha:D:D:D:DD:D
Dzien Dobry.A ja mam pytanie do Moderatora.Zginął mi post ( ten o chryzantemach) i nie wiem czy ja popełniłam jakiś błąd, i mod go usunął czy po prostu nie umiem go znaleść?Jeśli błąd, chciałabym wiedzieć jaki, aby go uniknąć na przyszłość.Czy jest jakiś kontakt do moda, bo na koncie nie ma emiala.
Jaka Ty fajna WARIATKA jestes hahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D Bardzo lubie czytac Twoje posty,bo az sie morda cieszy:D:D:D:D
Jest kilaka takich osob,ze jak czytam,to Mordka jak banan:D:D:D:D:D
tez o tym ostatnio myslalam wlasnie Kruszynka zalogowana ale jakos nam nic nie napisala,dlatego ja wlasnie pare lat temu zainwestowalam w sticka z aldika jak dziala tak dziala ale zawsze mozna na forum wejsc i z rodzinka pogadac i zawsze latwiej w szczegolnosci jak sie trafi na zolzowata zolze
tez o tym ostatnio myslalam wlasnie Kruszynka zalogowana ale jakos nam nic nie napisala,dlatego ja wlasnie pare lat temu zainwestowalam w sticka z aldika jak dziala tak dziala ale zawsze mozna na forum wejsc i z rodzinka pogadac i zawsze latwiej w szczegolnosci jak sie trafi na zolzowata zolze