Na wyjeździe #3

29 października 2013 08:16 / 2 osobom podoba się ten post
To byłas Ty , nochyba wiem z kim rozmawiałam. Mówiłam Ci po imieniu - Andrea :)))))))))) 
No ale ,że Ty zmieniasz imiona ,jak sukienki w lato ,to juz nie moja wina :D:D:D:D 
A ,że pieca nie masz ,to też nie szkodzi , zamontujemy :D:D 

Ps. Nawet nie wiesz jak ,pachnialo drzewem w tym snie moim , coś pięknego :D 
29 października 2013 08:19
hogata76

Margaretko,Ty teraz wysnilas Andrejke i Wroclaw Nasz ,hahahaha:D:D:D:DD:D

A wiesz ,ze calkiem mozliwe???
Ale co robił ten mąz Andrei hahah .
On przeca nie opiekunka ani opiekun :D:D

Wiem juz !!! On to drewno nam przywiózł hahahahahhaha :D:D
29 października 2013 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien Dobry.A ja mam pytanie do Moderatora.Zginął mi post ( ten o chryzantemach) i nie wiem czy ja popełniłam jakiś błąd, i mod go usunął czy po prostu nie umiem go znaleść?Jeśli błąd, chciałabym wiedzieć jaki, aby go uniknąć na przyszłość.Czy jest jakiś kontakt do moda, bo na koncie nie ma emiala.
29 października 2013 08:39
Polneta

Dzien Dobry.A ja mam pytanie do Moderatora.Zginął mi post ( ten o chryzantemach) i nie wiem czy ja popełniłam jakiś błąd, i mod go usunął czy po prostu nie umiem go znaleść?Jeśli błąd, chciałabym wiedzieć jaki, aby go uniknąć na przyszłość.Czy jest jakiś kontakt do moda, bo na koncie nie ma emiala.

Na samym dole, na niebieskim pasku jest "Kontakt do nas", tam mozna wysylac wiadomosci do Moderatora.
29 października 2013 09:02
Byłam zapalić do kawy, zaraz bedę instalowała następne pierdółki :)
Buziaki do potem :)
29 października 2013 09:04 / 1 osobie podoba się ten post
Odnoszę sie mocno do Twego posta i wrzucam na totalny luz :))

29 października 2013 09:14 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie,mnie wczoraj wieczorem olśniło,że mam tv w pokoju hehe.Włączyłam i ogladałam tv do 1.30.Na RTL II leci dziś trzeci odcinek,pierwszego sezonu "The walking death" o godzinie 23.15.Jeśli ktoś lubi się bac to polecam...
Obiadek podszykowałam też na powrót babci.Jak cięzko wrócić do rzeczywistości...
29 października 2013 09:32 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Jaka Ty fajna WARIATKA jestes hahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D Bardzo lubie czytac Twoje posty,bo az sie morda cieszy:D:D:D:D
Jest kilaka takich osob,ze jak czytam,to Mordka jak banan:D:D:D:D:D

A nie mowilam zeby zaczekac z tymi nerwami?
29 października 2013 10:19
Dzień doberek :) Dzisiaj moja PDP ma 81 urodziny i ... śpi. Jej mąż też przysypia na siedząco, bo czeka na lekarza domowego. A ja u siebie na górce siedzę i myślę o Romanie i o Kruszynce. Szkoda że Romka nie ma netu i trafiła na upierdliwą Babcię a Kruszynka nie zameldowała jak ze strony firmy rozwiązali sprawę Jej powrotu do domu i czy będzie miała nowego PDP ? Pozdrawiam kochane Opiekunkowo :)
29 października 2013 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
tez o tym ostatnio myslalam wlasnie Kruszynka zalogowana ale jakos nam nic nie napisala,dlatego ja wlasnie pare lat temu zainwestowalam w sticka z aldika jak dziala tak dziala ale zawsze mozna na forum wejsc i z rodzinka pogadac i zawsze latwiej w szczegolnosci jak sie trafi na zolzowata zolze
29 października 2013 10:36
magdalena_k

tez o tym ostatnio myslalam wlasnie Kruszynka zalogowana ale jakos nam nic nie napisala,dlatego ja wlasnie pare lat temu zainwestowalam w sticka z aldika jak dziala tak dziala ale zawsze mozna na forum wejsc i z rodzinka pogadac i zawsze latwiej w szczegolnosci jak sie trafi na zolzowata zolze

No ja tez kupiła sticka,w sumie używałam go tylko dwa dni,bo mi zawsze ktos tam udostępni łącza,ale mam go w razie godziny W,różnie to bywa......czuje się wtedy bezpiecznie,hehhe oj te nasze uzależnienia..
29 października 2013 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
Rozkaz !!!! I dlatego robie sobie druga kawę......
29 października 2013 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
Ja zrobie sobie trzecia, ale to z ekspresu, wiec szatany to nie sa. Dzis byla panienka ze Spitex-u, adrenalina mi znow skoczyla. Zamowilam takie specjalne papiery do mycia pupci, stwierdzila, ze ona dzis bez samochodu, a paczuszka "za duza", hmm, taka mniej wiecej 30 x 30 cm ... Moja PDP potrafi sama umyc zeby, ale dzis szczoteczka suchusienka, jak piasek na pustyni. Czasami mysle sobie, ze jednak bardzo mlode dziewczyny wybraly nie ten zawod ... A, jeszcze pytala meza PDP, czy "nie byloby lepiej, gdybysmy razem (znaczy sie - ze mna), robily prysznic. Na szczescie maz PDP odpowiednio to skomentowal ...
29 października 2013 11:35
To jest o tej Oliwce, której wysyłaliśmy kartki:

http://wiadomosci.onet.pl/lubuskie/apel-chorej-szesciolatki-z-polski-odpowiedzial-nawet-papiez/02mkp
29 października 2013 12:29
magdalena_k

Ta zołzowata zolza mi sie podoba :D:D