Na wyjeździe #3

25 listopada 2013 19:43
ORIM

Skosztuj ha ha

Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Cos musze wymyslic hahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
25 listopada 2013 19:44
Joasia

no to fajnie:):):):)Wiesiulka wstawiłam przepis w kuchni niemieckiej ,na to obiecane ciasto:):):):)

dzieki serce Ty moje !!!!!!!!!!!!!!!!!

25 listopada 2013 19:46
Wiesiulku Ty moj wiesz juz kiedy jedziesz?
25 listopada 2013 19:47
ORIM

To ja moze zostane tu gdzie jestem ha ha na forum Wiadereczkami viagry by mnie karmily,kroplowki,czekolada itp.Zadna na domowy obiad nie zaprosiła ha ha

Mój drogi-na domowy obiad to sobie trzeba najpierw solidnie zasłużyć!!!!!!!:):):):)
25 listopada 2013 19:47
ORIM

Jak siedzisz wkladaj rece pod pupe abys nie miala wolnych i mechanicznie do ust nie przykladala.Nastepny krok jest juz bardziej drastyczny ha ha Nie polecam 

Orim a tak z innej beczki.to ty chyba musisz miec duzo czasu wolnego:)) bo ty non stop piszesz i piszesz haha.czy ten twój lub twoja podopieczna.musi byc chyba leząca:)))
25 listopada 2013 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
Spróbuj jeszcze taką stronkę, też bez logowania działa, http://www.tv.jardello.eu/01/#.UpObpCcqQZx , troche wprawy trzeba , żeby sie zorientować, co i jak, ale coś tam można obejrzeć.
25 listopada 2013 19:53
kasia63

Mój drogi-na domowy obiad to sobie trzeba najpierw solidnie zasłużyć!!!!!!!:):):):)

Słuzyc nie umie a solidny jestem
25 listopada 2013 19:54
kacha25

Orim a tak z innej beczki.to ty chyba musisz miec duzo czasu wolnego:)) bo ty non stop piszesz i piszesz haha.czy ten twój lub twoja podopieczna.musi byc chyba leząca:)))

lezacy cierpliwy i mam berrrrrrrrrrdzo duzo czasu  we wlasnych 3 pokojach ha ha
25 listopada 2013 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Słuzyc nie umie a solidny jestem

A jaki skromny:):):):)
25 listopada 2013 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

lezacy cierpliwy i mam berrrrrrrrrrdzo duzo czasu  we wlasnych 3 pokojach ha ha

Ja to myslę,że Orim nauczył pdp i sam tylko dyktuje w czasie sprzatania i gotowania.Co?
25 listopada 2013 19:57
kacha25

nierozumiem czemu dla dziadka,ty masz wyzywienie zapewnione wiec sie nie czaj tylko owoce tez jedz.masz to w umowie.wyzywienie,czyli wszystko owoce warzywa,a co ty gorsza jestes od dziadka.szanuj sie

zartowalam,zakupy robie sama wiec jablka kupuje,bo lubie,a dziadkowi troche tylko zetre do surowki,wiem co mi sie nalezy.
25 listopada 2013 20:00
mleczko47

Ja to myslę,że Orim nauczył pdp i sam tylko dyktuje w czasie sprzatania i gotowania.Co?

nie sprzatam,nie gotuje,nie myje PDP, itd itp
25 listopada 2013 20:02
kasia63

A jaki skromny:):):):)

i przystojny ha ha
25 listopada 2013 20:03
ORIM

To co Ty robisz,żeby nic nie robić? Leżysz i pachniesz?
25 listopada 2013 20:03
ORIM

To czym się Mireczku zajmujesz ??/Siedzisz i patrzysz na PDP???Fajna praca:)