iwunia,to jest biale pudelko,30 tabletek,polowka dziennie-czyli 2 miesieczna kuracja,dokladna nazwa BIO-H-TIN,5mg
iwunia,to jest biale pudelko,30 tabletek,polowka dziennie-czyli 2 miesieczna kuracja,dokladna nazwa BIO-H-TIN,5mg
Będa odtrastac ze zdwojona siła nie tylko krecone i nie tylko na głowie hahhaa:).takze zastanów sie czy chcesz je brac:P
Joasiu synowa przyjechala, probowala i nie dala rady, zabrala wiec lapka, sticka, rachunek i pojechala do Telelkom.
uff, dziala :)
no to masz te mocniejsze,to dobrze ,bo ja pudełko mam na miesiąc biore po całej tabletce,czyli prawie to samo,ale mi pomagaja,szczególnie okres jesienno-wiosenny,pozdr...( a włosy mam ładne)
CCo mi tam,raz sie zyje,a jak zaczna rosnac gdzie indziej,to zainwestuje w srodki do depilacji,a moze przy okazji zaczna mi rosnac paznokcie,bo ja to je tez mam bardzo kiepskie..
NA PAZNOKCIE POLECAM CALCIUM PANTOTENICUM,BIOTYNE RÓZWNIEZ
wszystkie polki
http://youtu.be/XK1KXioCyIo
Jak mi urosna po tym ladniejsze-zmienie awatar)))
A moze cos nie chemicznego na niobgryzanie?
ORIM Ty przestan Nam tu tak cukrowac:D:D:D:D:DD:D:D
Ci co sie pojawiali na forum i cukrowali,zagineli w akcji hahahahahahahahaha-pewnie pomysly im sie skonczyly hahahahahahah:D:D:D:DD:D:D
Hmmmmmmmmmmmm,nie bylo ich zbyt wielu:(
To moze jednak cukruj hahahahahah:D:D:D:D:D:DD
Tak na marginesie,Ty masz ciety jezor :D:D:D:D:D:D:DD
HM:)zamiast paznokci.proponuje jabłko zjeśc,lub innym owocem to zastapic:))
oj tam zaraz ciety jezor ha ha Odrobina sarkazmu ze szczypta dekadencji a poza tym slodki jak miod
A moze cos nie chemicznego na niobgryzanie?
A jaki miod ?Sztuczny czy prawdziwy??????????????????????:););)
Owoce sa dla dziadka,wiec bede obgryzac dlugopis,hmmm...