Zrób się na blondi, uśmiechaj jak najczęściej, noś spódnice i sukienki zamiast spodni, a Twoje szanse od razu wzrosną.
Jeśli tak się nie stanie, pozwalam Ci publicznie mnie obić!
Zrób się na blondi, uśmiechaj jak najczęściej, noś spódnice i sukienki zamiast spodni, a Twoje szanse od razu wzrosną.
Zacznij juz dzis, Nowadanuto!
Jakie ogłoszenia masz na myśli, romano? Matrymonialne?
Raz byłam na portalu randkowym, zagranicznym, jako,że języki obce to dla mnie bułka z masłem, ale poza cwaniakami oraz erotomanami nic fajnego mi się nie trafiło. Konto zlikwidowałam. Ja jednak wolę real a nie wirtual. W wirtualu nie ma chemii, a chemia, choć trochę musi być. :)
Niedziela dzień wolny... Dorotee - po drugie zle powiedziałam, zacznę znajdować od poniedziałku bo dość się już naszukałam...))))
A tak wogle to Ty jaks tak zaczynasz prace badz knczysz kurs?
witajcie !!! znacie już moją historie ucieczki od męża który lubił mnie uderzyć i znęcał sie psychicznie , teraz mam z nim kontakt ale na skypie i sie już nie boje- ale bohterka ze mnie , jak wróce złoże pozew rozwodowy dosyć miałam czasu na przemyślenia , ale jest tu temat o miłości , więc mam tu przyjaciela , zakochałam sie w niemcu i mimo traumy jaką przeżyłam w polsce dałam szanse na miłość ,to pomaga mi przetrwać ten cieżki okres ponieważ uciekłąm na pierwszą w swoim życiu stelle ze słabą znajomością języka ( jest trochę teraz lepiej)i przedłużyłam kontrakt na 6 miesięcy , koleżanki na forum aż krzyczały że sie wypale i mam wracać ale sie bałam , teraz mam wsparcie i ciepło którego mi brakowało , na nowo poczułam sie kobietą nie wiem co z tego wyjdzie ale teraz szukam pracy tu w Niemczech na pflegedenst , dostałam wiatr w skrzydła i za to jestem wdzięczna .