01 września 2013 09:58 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanutaJak facet mądry i na poziomie, a jego zamiary są szczere... to Ci po prostu nie da uciec.... niech się trochę pokręci., pogłówkuje....,a nie tak od razu do ołtaża... Często taki królewicz ma naturę też żebraka ... Przyjżyj mu się moja droga tak dokładnie....))))
Madziulka ,Ty masz typowo polskie podejście do życia: "mam ...dziesiąt lat,dorosłe dzieci,nic już nie chcę,niczego mi nie potrzeba,a pomyśł,czy przez całe życie byłaś szczęsliwa? czy nigdy niczego Ci nia brakowało?
Treaz możesz podrózować,możesz dzeciom fundować wspaniałe wakacje,możesz robić co tylko Ci się zamarzy,wykorzystaj szansę jaką dał Ci los.Nic nie dzieje się bez powodu,Ceibie spotkało coś o czym marzy miliony kobiet na świcie.
Przeważnie jest tak,że w najmniej oczekiwanym momencie spotyka nas coś czego JUZ nie chcemy,bo czekaliśmy tyle lat,że zwyczajnie przestaliśmy wierzyć ,ze nas to spotka.
Ja na Twoim miejscu zaczęłabym od poznawania blizej tego pana,choć nie sądzę alby było z nim coś nie tak.W pewnym wieku wyrasta się z dziewnych zachowań,albo czas je łagodzi jeśli takie były.
Jeszcze podam Ci przykład naszej Tali.Spójrz jaka dziewczyna jest szczęśliwa,że dostała pracę ,jak ona dziękuje losowi i jak się cieszy.Myślę,że ona tak samo ja Ty zasłużyłyście na to co los podaje wam na tacy.