moja firma takiego czegos nie płaci a słyszłam własnie o takich płatnościach i to powinno być a nie ma
moja firma takiego czegos nie płaci a słyszłam własnie o takich płatnościach i to powinno być a nie ma
Nie ma co się łudzić,my takiej rekompensaty nie dostaniemy. Agencje tylko myslą jakby tu jeszcze nam uszczuplić tych euro.
firmy niemieckie tego przestrzegaja ..pozyskują pracownika mówie tutaj o wielu branzach...jest to w prawie pracy ...ale w naszym polskim prawie pracy nie wiem czy taki wpis wogole isnieje, a wiekszosc z nas jest zatrudniona na polskich warunkach wiec ja juz nie wiem ktore prawo pracy nas obliguje do roszczen jakich kolwiek...chyba ze jest jeszcze jedno prawo pracy dla auslanderow hahahahahh
A macie "postojowe " ???
A macie "postojowe " ???
A macie "postojowe " ???
Malgi. Ale Ty masz na mysli te symboliczne kwoty powiedzmy 200zl ?
Wiewiorka :))) Oje .A wczoraj Cie widzialam jak skakalas u nas po drzewie .:)))) Chcialabym miec taka wiewioreczke w domu , slodka :))))))))
Ja też jestem słodka:)))))))))))))
U mnie firmie ejst napisane na umowie, ze jezelei zdecyduje sie na wyjazd nie moge z niego ztrezygnowac, bo grozi to kara 5000 zl . myslalam ze padne jak to zobaczylam, ale ja musze byc min 2 miesiace a jezeli po 2 miesiacach jednak decyduje sie wczesniej zjechac po prostu zglaszam to firmie, ale firma tez potrzebuje czasu na zanlezenie opiekunki bo z dnia na dzien nikt nie przyjedzie, swoja droga ja mam umowe zlecenie i mam nigdzie zapisane jaki jest okres wypowiedzenia, wiec skutek jest taki ze chcac jechac z dnia na dzien do domu musialabym pdp sama zostawic wiec te umowy na prawde so nie jasno i bez sensu napisane.
U mnie firmie ejst napisane na umowie, ze jezelei zdecyduje sie na wyjazd nie moge z niego ztrezygnowac, bo grozi to kara 5000 zl . myslalam ze padne jak to zobaczylam, ale ja musze byc min 2 miesiace a jezeli po 2 miesiacach jednak decyduje sie wczesniej zjechac po prostu zglaszam to firmie, ale firma tez potrzebuje czasu na zanlezenie opiekunki bo z dnia na dzien nikt nie przyjedzie, swoja droga ja mam umowe zlecenie i mam nigdzie zapisane jaki jest okres wypowiedzenia, wiec skutek jest taki ze chcac jechac z dnia na dzien do domu musialabym pdp sama zostawic wiec te umowy na prawde so nie jasno i bez sensu napisane.